Русалка беше изхвърлена на брега на Хаваите?

0
660

Плажът на Килауеа Фолс в Хаваите поднесе неочаквана изненада – там беше открито тялото на необикновено същество, което според мнозина представлява истинска русалка

Създанието е изхвърлено на плажа от вълните и е открито от няколко местни жители. Впоследствие негови снимки са разпространени във виртуалната межа, предизвиквайки множество противоречиви коментари на хиляди потребители. Накои считат, че това е истинска русалка, за чието съществуване се разказва в голям брой легенди по света. Други обаче не са особено убедени в подобни твърдения и смятат, че става въпрос за мистификация.

Местните жители на Хаваите също са по-склонни да приемат, че създанието действително е русалка, тъй като в техни древни предания се разказва, че тихоокеанските жители произлизат именно от тези тайнствени същества, а не от маймуните, както официалната наука се опитва да внуши от много дълго време насам. Според същите тези легенди по-късно хората губят опашките си и на тяхно място се появяват два крака, с които започват свободно да се придвижват по земята, напускайки завинаги своя роден дом.

Каквато и да е истината по случая обаче, шокиращите снимки все пак  успяха да предизвикат различни реакции.

русалка
Русалка ли е загадъчното създание?



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.