Седмичен хороскоп за 3 – 9 Август 2015 г. – 1 част

0
455

Вашият седмичен хороскоп за 3 – 9 Август 2015 г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ще бъде най-добре, ако внимавате с държанието си към околните. Запомнете, че не всички сме еднакви – това, което се струва забавно на вас, може да действа дразнително на други.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Представителите на знака Телец ще трябва да държат емоциите си под контрол през идната седмица. Фактът, че не всичко се нарежда по начин, удобен на вас, не е причина да изкарвате гнева си върху близките хора.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп е изключително възможно да се окажете затрупани от безбройно много малки срещи, разговори, задачи и събития, които в края на краищата ще се окажат маловажни. Не отделяйте прекалено много внимание и време на незначителните събития или значителните такива може да ви подминат.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



РАК (22 юни – 22 юли) През идната седмица, представителите на знака Рак ще трябва да се постараят да изразят възможно най-ясно желанията и нуждите си пред личностите, които могат да ги превърнат в реалност.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Очакват ви интересни дни, през които нуждата да взаимодействате с околните ще вземе връх. Това състояние ще достигне до най-високата си точка към средата на седмицата, когато ще се открие и възможност за завързване на нови социални контакти.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп идните дни ще се развихрят извън вашия контрол. Вероятно ще се окажете просто свидетели и безучастни наблюдатели на редица ситуации, някои от които ще ви засягат пряко.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.