Неповторимата Синди Крауфорд представи диетата си по точки (супер ефект)

0
468

Синди Крауфорд се придържа към тази си диета от години, плюс програмата си с упражнения

Колкото и голям да е светът на модата, а красавиците в него да се сменят едва ли не през ден, едно име ще остане винаги в историята и това е Синди Крауфорд. Защото нейните успехи и слава по света не са по силите на всяка манекенка, пък дори и на най-прехвалените от съвремието.

Едновременно с това обаче, Синди Крауфорд е изключително скромна и естествена, а едно от доказателствата за това е, че тя винаги се е стремила да помага на жените по света да се поддържат здрави и красиви.

Синди Крауфорд
Синди Крауфорд сподели своята диета от години

Затова и първо издаде своята касета с упражнения, а сега разкри и дългогодишната си диета по точки – така, както я спазва самата тя, за да поддържа тялото си дори на тези по-напреднали години.

Синди Крауфорд призна, че диетата й е на д-р Бари Сере и е основата на книгата „Зоната“. Тъй като самата книга е твърде голяма и с обширен набор от материали и познания обаче, красавицата разкрива простичко това, което прави тя самата и менюто й за деня.



То започва със закуска, която се състои от омлет от три яйца с малко зехтин, чепка грозде, 30 грама сирене и една филийка препечен черен хляб.

Два часа по-късно Синди Крауфорд има втора закуска, на която си хапва 130 грама морски дарове, една ябълка, няколко листа зелена салата, малка филийка препечен черен хляб и в редки случаи малка лъжичка лека майонеза.

Обядът й е далеч по-скромен и се състои от един портокал и едва 30-ина грама сирене, а вечерята е 150 грама телешко месо, но без никакви тлъстини, гъби, лук, обезмаслено сирене и домати. През цялото време Синди Крауфорд пие много вода, не по-малко от два литра на ден.

Това е диетата, с която тя от години поддържа тялото си безупречно. Ако желаете, може да опитате съветите й и вие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.