Юлияна Дончева разкри режима си на хранене и тайната съставка, с която отслабва

0
935

Юлияна Дончева е жив пример за това как жената може да бъде безкрайно красива и когато премине 40-те

Красива и след 40?! Да, напълно е възможно и то не само в Холивуд. Родното доказателство за това, че красотата е вечна, е прекрасната Юлияна Дончева. Макар че стана майка на сериозна възраст, тя винаги успява да бъде във форма. А сега разкри и тайната си как точно го постига.

“Бях станала 100 килограма по време на бременността, но след това ги свалих. Успях, макар че преди това бях втрещена и си казвах, че на тези години ще си остана кит. Всичко се крие в спорта и правилното хранене – лично съм го изпитала и проверила, затова мога и да се закълна”, уверява Юлияна Дончева.

Юлияна Дончева
Юлияна Дончева по-красива и от много 30-годишни

Тя обясни, че сутрин закусва с кисело мляко със сушени плодове, а в сезоните като лятото и с пресни. Слага вътре малини, къпини, боровинки или ягоди – каквото намери и й е под ръка. Каша с овесени ядки пък е другият й вид закуска.

Плодове хапва всеки ден, но се стреми да е само до 13 часа на обед, за да има време захарта в тях да се разгради до вечерта и да не остава в тялото като натрупване. Тайната обаче е, че всеки ден хапва от чудните плодове годжи бери, които са нейната формула за отслабване.“По една шепичка годжи бери на ден, наистина правят чудеса с теглото, а и със здравето, защото са богати на всички полезни вещества и дават на организма ни всичко, от което има нужда – в това число и отслабването”, казва Юлияна Дончева.

На обяд и на вечеря тя гледа да се храни предимно със свежи салата, придружени с риба или нетлъсто месо, но приготвено само и единствено на скара или фурна. Ориз, пържено и картофи си е забранила напълно или в съвсем редки случаи ги консумира в минимално количество.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.