Юлияна Дончева разкри режима си на хранене и тайната съставка, с която отслабва

0
979

Юлияна Дончева е жив пример за това как жената може да бъде безкрайно красива и когато премине 40-те

Красива и след 40?! Да, напълно е възможно и то не само в Холивуд. Родното доказателство за това, че красотата е вечна, е прекрасната Юлияна Дончева. Макар че стана майка на сериозна възраст, тя винаги успява да бъде във форма. А сега разкри и тайната си как точно го постига.

„Бях станала 100 килограма по време на бременността, но след това ги свалих. Успях, макар че преди това бях втрещена и си казвах, че на тези години ще си остана кит. Всичко се крие в спорта и правилното хранене – лично съм го изпитала и проверила, затова мога и да се закълна“, уверява Юлияна Дончева.

Юлияна Дончева
Юлияна Дончева по-красива и от много 30-годишни

Тя обясни, че сутрин закусва с кисело мляко със сушени плодове, а в сезоните като лятото и с пресни. Слага вътре малини, къпини, боровинки или ягоди – каквото намери и й е под ръка. Каша с овесени ядки пък е другият й вид закуска.

Плодове хапва всеки ден, но се стреми да е само до 13 часа на обед, за да има време захарта в тях да се разгради до вечерта и да не остава в тялото като натрупване. Тайната обаче е, че всеки ден хапва от чудните плодове годжи бери, които са нейната формула за отслабване.



„По една шепичка годжи бери на ден, наистина правят чудеса с теглото, а и със здравето, защото са богати на всички полезни вещества и дават на организма ни всичко, от което има нужда – в това число и отслабването“, казва Юлияна Дончева.

На обяд и на вечеря тя гледа да се храни предимно със свежи салата, придружени с риба или нетлъсто месо, но приготвено само и единствено на скара или фурна. Ориз, пържено и картофи си е забранила напълно или в съвсем редки случаи ги консумира в минимално количество.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.