Подмладяването – загадка за медицината

0
251

Изумителната история на Роза Фарони е сред най-невероятните загадки в медицината

Необяснимото при тази 97-годишна жена е, че тя изненадващо спира да остарява и се подмладява, като това се случва без пластична хирургия или някакви специални препарати. В резултат на мистериозната метаморфоза, изумила медицината, Роза не след дълго шокира роднини и познати, тъй като видът й не отговаря по никакъв начин на преклонната й възраст, а по-скоро на външността на 70-годишна жена.

Медицината се оказва безпомощна да обясни наблюдавания феномен, макар че възрастната жена е подложена на много изследвания, които обаче не разгадават загадката. Самата Роза пък признава, че също няма тайна за състоянието, в което се намира, като дори никога не е следвала някакъв природосъобразен начин на живот, а дори напротив – пуши и пие сериозно.

Аналогичен е и случаят на 75-годишната японка Сей Сенагон, която се превръща в 40-годишна – без бръчки, с тъмни коси, нови зъби и менструален цикъл. Сенагон решава да се въползва от неочакваната си младост и зарязва възрастния си съпруг заради далеч по-млад мъж.

медицината
Спонтанното подмладяване е загадка за медицината



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.