Вижте ТЕЗИ ТОП 5 на най-ефективните диети за отслабване (I част)

0
283

Тези хранителни режими са признати за универсално ефективни

Ако някога сте се чудили кои са най-ефективните диети за отслабване, ние ще дадем отговор на въпроса, класирайки петте най-добри диети до момента.

При все, че всеки един организъм е различен и реагира по различен начин на всички диети, на които го подлагате, то тези хранителни режими са признати за универсално ефективни.

Ето и класацията на най-ефективните диети за отслабване:

Диетата на Дюкан
Хранителният режим на френския диетолог д-р Пиер Дюкан е бедна на въглехидрати и мазнини и богата на протеини. Освен това тя е нискокалорична. При тази диета сваляте килограми, без да губите от мускулната си маса. Тя е подходяща не само за онези, които искат да се избавят от няколко килограма, а и за хора, страдащи от висока степен на затлъстяване.



Тези хранителни режими са признати за универсално ефективни
Тези хранителни режими са признати за универсално ефективни

Тя е разделена на четири фази като първата ускорява ударно метаболизма. Неговата продължителност продължава между 2 и 5 дни в зависимост от това колко килограма искате да свалите. Между 5 и 10 дни продължава само в случаите, в които имате да сваляте доста излишни килограми.
Вторият етап е наречен смесен, тъй като в него се редуват дни само на протеини и такива на протеини и зеленчуци.
През третия етап подготвяте организма да запази новото ви тегло, а в четвъртия – окончателно стабилизирате килограмите, които сте успели да постигнете.

Лунна диета
Тази диета е течна и е съобразена с различните фази на Луната. Спазва се четири пъти месечно. Тя винаги трае 24 часа, считано от навлизането на луната в определена фаза. През това време се приема сериозно количество вода – 3-4 литра, плодови или зеленчукови фрешове и чай без захар. С нея се свалят килограми без странични действия.

Ако спазвате стриктно лунната диета можете да свалите между 1 и 3 кг., а ако гладувате по време на четирите лунни фази ще запазите новите си килограми, пише rozali.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.