Ето как да разберете дали партньорът ви е влюбен във вас! (ЧАСТ 2)

0
431

Вербалната и невербална комуникация показват най-точно дали един човек наистина е влюбен във вас или само се преструва

За първите 6 зодии научете ТУК >>>.

Ако човекът до вас е зодия Везни, то него ще познаете, че е влюбен по начина, по който ще ви погледне в очите. Хората от този знак обичат да се чувстват влюбени през целия си живот и знаят как да запалят огъня в сърцето на избраника си. Ако наистина Везните държат на вас, то те ще започнат да обръщат повече внимание на своята външност, на дрехите, които обличат, ще сменят парфюма си с по-скъп и от известна марка, а като останете насаме с тях, те ще ви засипят с множество комплименти.

Влюбеният Скорпион пък става леко досаден, когато е влюбен, тъй като той постоянно търси близост с вас, дори и на неподходящи места. Той винаги гледа да ви докосне, уж случайно, да ви прегърне. И ако това ви звучи примамливо, знайте, че истински влюбените хора от зодия Скорпион ще преровят личните ви вещи, ще разпитат приятелите и познатите ви, за да са наясно с кого си имат работа, и чак тогава евентуално ще започнат да си показват на какво е способно жилото в опашката им.

zodii-vljuben
Няма съмнение, че вашият партньор е влюбен във вас, нали?

А какво да кажем за влюбения Стрелец? Той се познава „от километри“ като е влюбен, тъй като започва глупаво да се изчервява, започва често да забравя и дори да говори глупости. Но като се окопити в обстановката, човекът от зодия Стрелец ще заведе половинката си на място или инициатива, където ще може да се покаже в целия си блясък и да изпъкне сред околните. Тези хора държат на впечатлението, което оставят за себе си и затова той ще се постарае изключително много в тази насока.Ако половинката ви е от зодия Козирог, то ще разпознаете дали е влюбен във вас ако заеква. Ще ви изненада иначе хладнокръвният ум на хората от този знак, как започва да му изневерява, когато е в близост до обекта на обаянието си. Той говори несвързано, често изказва глупости, но въпреки това всичко е толкова сладко и показателно, че за вас остава само да се насладите на зараждащата се любов.

Щом човекът до вас е от зодия Водолей, то при него ще проличи, че е влюбен, ако започне да си мърмори под носа и да не ви поглежда в очите. Това е временно явление докато свикне със силата на чувствата си. След като мине този начален етап на объркването му, ще установите, че отново той ще се прояви като вашият стабилен и добър приятел, в когото сте се влюбили.

Ако партньорът ви е зодия Риби, то ще го разкриете, че е влюбен във вас ако започнете да го срещате на необичайни места, уж напълно случайно. Рибите са хора, които са изключително емоционални. Те често изпадат в състояния на влюбване, не рядко в неподходящи хора. Рибите са влюбени, когато погледът им е зареян в хоризонта, те изглеждат унесени и често не ви чуват, ако им говорите.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.