Скръбна вест: Почина един от синовете на президента Плевнелиев

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Страшна трагедия сполетя семейството на президента Плевнелиев!  Днес почина един от тримата му синове

На сайта на президента на Република България преди малко е поместено траурното съобщение от името на Росен Плевнелиев и неговото семейство:

“Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете – даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни.”

Няма по-голяма трагедия за родителите да изгубят своето дете,  без значение дали е малко или е станало възрастен човек.plevneliev-filip

Днес е черен ден в семейството на президента Росен Плевнелиев

Няма информация какво точно се е случило в семейството на президента Плевнелиев, но всички знаем, че той ревниво пазеше своите деца от светлините на прожекторите и искаше те да израснат нормални и добри хора.

Президентът Росен Плевнелиев винаги се е гордял, че е баща на трима синове и с огромно удоволствие споменаваше този факт, макар и доста дискретно.

plevneliev-rosen-filip

Това беше малкият Филип Плевнелиев

Екипът на Топактуално.ком изказваме нашите най-искрени съболезнования на г-н Росен Плевнелиев, на неговата съпруга, на  синовете му и на всички техни роднини за кончината на техния малък син Филип!

Бог да го прости!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

3 коментара to “Скръбна вест: Почина един от синовете на президента Плевнелиев”

 1. ФАКТ

  авг. 10. 2015

  Цитат на БТА от 07 юли 2015 в 20:11 : „При визитата си в Киев президентът Плевналиев за пореден път подчерта, че България подкрепя наложените санкции срещу Русия . . . „

  Reply to this comment
 2. trewizz

  авг. 10. 2015

  НЯМА по лошо от това..НЯМА по тежка и непреодолима загуба..Съкрушена съм.. и като родител мога да си представя какво е на семейство Плевналиевии…
  Изказвам дълбоките си съболезнования .. Нека Бог приеме тази невинна душа там,до Него,на по хубавото и по спокойно място..
  ……
  / по някога живота е толкова несправедлив…/

  Reply to this comment

Добавете коментар