Разкриха причината за внезапната кончина на малкия Филип Плевнелиев

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Днес страната е покъртена от вестта за внезапната кончина на едно от децата на президента Плевнелиев. Причината е свързана със здравето на детето

Снощи най-големият син на президента Плевнелиев – Филип е бил приет по спешност в отделението по Кардиология в Трета градска болница.

Цяла нощ най-добрите лекари кардиолози са правили опити да спасят 14-годишния Филип, но днес момчето е починало внезапно, писаха в БЛИЦ.

Излезе докладът от аутопсията, който казва  каква е точната причина за смъртта – изключително рядко заболяване на аортата, което не е давало сигнали по време на растежа на детето.

Както всички родители, така и президентът Плевнелиев, неговата съпруга и роднините им са потресени от трагедията.  Цялото семейство тренира активно различни видове спорт като тенис на корт тенис на маса, каране на велосипед и други. Затова техният ужас е още по-голям.Смъртта на всяко едно дете е истински бич за родителите, които го надживяват.

plevneliev-filip

Това лъчезарно дете беше Филип Плевнелиев

Днес по-рано на сайта на президентството беше написано следното съобщение:

“Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете – даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни.”

Бойко Борисов отменил важни срещи, заради трагедията в семейството на Росен Плевнелиев.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

7 коментара to “Разкриха причината за внезапната кончина на малкия Филип Плевнелиев”

 1. IVANKA

  авг. 08. 2015

  Milo detence, kakvo ti se e sluchilo !
  Zashto, zashto tolkova malak si otide ot tozi svyat !

  Spi spokoino i poklon !!!

  Reply to this comment
 2. Любка Начева

  авг. 09. 2015

  Хората са помолили съвсем искрено да бъдат оставени на спокойствие в скръбта им.Нека уважим това тяхно право! Поклон пред паметта на това невинно дете! Бог да приюти душата му, а на семейството да даде сили да преживее болката!

  Reply to this comment
 3. Dobrin Brant

  авг. 09. 2015

  Детето почина поради остра образователна недостатъчност на лекуващите го доктори…

  Reply to this comment
  • kaka nina

   авг. 09. 2015

   Dobrin Brant, колко сте прав!!!! Преди време /около преди 15 години/ моя близка от провинцията беше засегната от същото “изключително рядко” заболяване – разслоение на аортата. Заболяването започва без никакви симптоми, изведнъж и евентоалният фатален край е в рамките на 24 часа. Слава богу в тази същата провинция преди 15 години имаше прекрасни и компетентни лекари/ в бърза помощ/, които разпознаха заболяването още когато бяха извикани по спешност. Жената беше незабавно транспортирана с линейка в София, в тогавашната клиника на Д-р Чирков – Света Екатеррина, чакаха я с готов операционен екип, оперираха я на момента и…… и до ден днешен е жива и здрава!!!!! Каде са сега тези лекари???? Каде и в какво се превърна болница Света Екатерина с едно от водещите отделения по кардиология и кардиохирургия под ръководството на Чирков??? в какво се превърна днес нашето здравеопазване щом можа да пожертва и детето на прзидента???

   Reply to this comment
 4. Манол

  авг. 09. 2015

  Искренни дълбоки Съблознования
  На сем. ПЛЕВНЕЛИЕВИ.
  За тяхното мило дете Филип
  МИЛО ДЕТЕ ФИЛЕПЕ
  Почивай в мир вечният си СЪН. ЛЕКА ТИ ПРЪСТ.

  Reply to this comment
 5. Бате Николай

  авг. 09. 2015

  Како Нина, докторите НИ които можеха, са отдавна в чужбина. Такива заболявания са ежедневна практика на специалистите от елитните модерни болници в ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ държави. нашето здравеопазване е пред закриване и затова са виновни НЕКАДЪРНИТЕ ни КРАДЛИВИ управляващи… Не само крадливите кукли на КОНЦИ-българските политици А ВСИЧКИ включени в “управлението”, пардон, рушенето на България. Тези ПЪПЕТИ не можаха да построят дори и една лодка в която да са в безопасност заради бъдещето на ПОКОЛЕНИЕТО си. Построиха НИЩО, разрушиха държавата, НАРОДА и себе си дори.

  Жалко за детето, господ да прости невинната му душица, преиминала в небитието в ужасяващите “условия” на трета градска….

  Но на рушителите кой трябва да прости? Господ? Съда? Народа? Или собствената им съвест затънала и гноясала в безпардонна простащина и ТЪПОТА?

  Reply to this comment
 6. Галя

  авг. 09. 2015

  Такава трагедия не трябва да се случва на никой . По- страшно от това родител да оплаква детето си няма. Лека пръст на детето . Казват, че когато детето си замине от този свят става ангел. Поднасям искрените си съболезнования на цялото семейство, бъдете силни. Нека трагедии като тази напомнят на всички нас, че сме хора и сме равни в мъката си.

  Reply to this comment

Добавете коментар