Разкриха причината за внезапната кончина на малкия Филип Плевнелиев

7
448

Днес страната е покъртена от вестта за внезапната кончина на едно от децата на президента Плевнелиев. Причината е свързана със здравето на детето

Снощи най-големият син на президента Плевнелиев – Филип е бил приет по спешност в отделението по Кардиология в Трета градска болница.

Цяла нощ най-добрите лекари кардиолози са правили опити да спасят 14-годишния Филип, но днес момчето е починало внезапно, писаха в БЛИЦ.

Излезе докладът от аутопсията, който казва  каква е точната причина за смъртта – изключително рядко заболяване на аортата, което не е давало сигнали по време на растежа на детето.

Както всички родители, така и президентът Плевнелиев, неговата съпруга и роднините им са потресени от трагедията.  Цялото семейство тренира активно различни видове спорт като тенис на корт тенис на маса, каране на велосипед и други. Затова техният ужас е още по-голям.



Смъртта на всяко едно дете е истински бич за родителите, които го надживяват.

plevneliev-filip
Това лъчезарно дете беше Филип Плевнелиев

Днес по-рано на сайта на президентството беше написано следното съобщение:

„Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете – даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.

В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни.“

Бойко Борисов отменил важни срещи, заради трагедията в семейството на Росен Плевнелиев.

loading...

7 КОМЕНТАРИ

  1. Хората са помолили съвсем искрено да бъдат оставени на спокойствие в скръбта им.Нека уважим това тяхно право! Поклон пред паметта на това невинно дете! Бог да приюти душата му, а на семейството да даде сили да преживее болката!

  2. Детето почина поради остра образователна недостатъчност на лекуващите го доктори…

    • Dobrin Brant, колко сте прав!!!! Преди време /около преди 15 години/ моя близка от провинцията беше засегната от същото „изключително рядко“ заболяване – разслоение на аортата. Заболяването започва без никакви симптоми, изведнъж и евентоалният фатален край е в рамките на 24 часа. Слава богу в тази същата провинция преди 15 години имаше прекрасни и компетентни лекари/ в бърза помощ/, които разпознаха заболяването още когато бяха извикани по спешност. Жената беше незабавно транспортирана с линейка в София, в тогавашната клиника на Д-р Чирков – Света Екатеррина, чакаха я с готов операционен екип, оперираха я на момента и…… и до ден днешен е жива и здрава!!!!! Каде са сега тези лекари???? Каде и в какво се превърна болница Света Екатерина с едно от водещите отделения по кардиология и кардиохирургия под ръководството на Чирков??? в какво се превърна днес нашето здравеопазване щом можа да пожертва и детето на прзидента???

  3. Искренни дълбоки Съблознования
    На сем. ПЛЕВНЕЛИЕВИ.
    За тяхното мило дете Филип
    МИЛО ДЕТЕ ФИЛЕПЕ
    Почивай в мир вечният си СЪН. ЛЕКА ТИ ПРЪСТ.

  4. Како Нина, докторите НИ които можеха, са отдавна в чужбина. Такива заболявания са ежедневна практика на специалистите от елитните модерни болници в ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ държави. нашето здравеопазване е пред закриване и затова са виновни НЕКАДЪРНИТЕ ни КРАДЛИВИ управляващи… Не само крадливите кукли на КОНЦИ-българските политици А ВСИЧКИ включени в „управлението“, пардон, рушенето на България. Тези ПЪПЕТИ не можаха да построят дори и една лодка в която да са в безопасност заради бъдещето на ПОКОЛЕНИЕТО си. Построиха НИЩО, разрушиха държавата, НАРОДА и себе си дори.

    Жалко за детето, господ да прости невинната му душица, преиминала в небитието в ужасяващите „условия“ на трета градска….

    Но на рушителите кой трябва да прости? Господ? Съда? Народа? Или собствената им съвест затънала и гноясала в безпардонна простащина и ТЪПОТА?

  5. Такава трагедия не трябва да се случва на никой . По- страшно от това родител да оплаква детето си няма. Лека пръст на детето . Казват, че когато детето си замине от този свят става ангел. Поднасям искрените си съболезнования на цялото семейство, бъдете силни. Нека трагедии като тази напомнят на всички нас, че сме хора и сме равни в мъката си.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.