Седмичен хороскоп за 10 – 16 Август 2015 г. – 1 част

0
418

Вашият седмичен хороскоп за 10 – 16 Август 2015 г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп ще бъде добре, ако приложите малко практическо мислене към всекидневните си задачи. Това, че даден подход ви се струва интересен и/или забавен, не го превръща автоматично в най-подходящия в дадена ситуация.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През идните дни някои от представителите на знака Телец ще бъдат изпълнени от желанието за ново начало. В какво точно се състои това ново начало,  зависи най-вече от емоционалното състояние, в което се намирате в момента. Шансът да се получи нещо негативно от цялата ситуация е минимален, но все пак отделете необходимото време за размисъл, преди да се впуснете с главата напред в някоя авантюра.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп може да се окажете в ситуация, в която близките ви хора повече да ви пречат, отколкото да ви помагат. Всеки има нужда от мир и спокойствие, особено когато обмисля важни решения, но отказването на съвета на близките ни хора, често се оказва по-трудно, от взимането на тези решения самостоятелно

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



РАК (22 юни – 22 юли) Представителите на знака Рак ще е добре да дадат воля на навика си за вглеждане в детайлите. В близкото бъдеще може да изпаднете в редица ситуации, в които именно умението ви да изглаждате детайлите да се окаже ключово за вашето благополучие.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Началото на настоящата седмица бележи моментния край на благосклонността на Звездите спрямо светската ви популярност, Лъвове. Не приемайте ситуацията твърде крайно – близките и околните хора няма изведнъж да ви намразят, но лекотата, с която си спечелвахте внимание и слушатели, ще ви изостави за няколко дни.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп идните дни ще бъдат идеални за поставянето на основите за бъдещите ви планове. Седмицата се очертава благосклонна за изграждането на взаимоотношения, развиването на идеи и т.н. Пред някои от вас може да се отворят редица врати, всяка от които водеща към положителен резултат в близкото или далечното бъдеще.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.