Зодията определя голяма част от живота (II част)

0
326

Вижте кои са силните и слабите ви страни според зодиака

Зодията определя до голяма степен силните и слабите ни страни.

Вижте на какво можете да разчитате и от какво трябва да се пазите в живота според зодията.

ВЕЗНИ
Всички сме наясно, че няма как да спечелим от лотарията, ако не пуснем фиш. Зодията, която може да бъде определена като най-колебливата е именно тази.
За да предприемете и най-малката промяна, се колебаете твърде дълго време.

СКОРПИОН
Всички играят по свирката на представителите на тази зодия.
Спокойно могат да бъдат определени като най-късметлийския зодиакален знак, а късметът до голяма степен се дължи на обаянието им.



С

Вижте кои са силните и слабите ви страни според зодиака
Вижте кои са силните и слабите ви страни според зодиака

ТРЕЛЕЦ
Вие сте щастливото овчарче на зодиака. На вас наистина ви върви, а баснословният ви късмет се дължи на факта, че не преставате да размотавате розовите очила под носа си.
Неслучайно се твърди, че ако получите пакет с конски фъшкии ще си помислите, че изпращачът просто е забравил да ви опакова и коня.

КОЗИРОГ
При вас къссметът не е фактор и всичко, което притежавате е постигнато с много труд, манипулативност и хитрост. Това е достатъчна причина, за да сте горди със себе си.

ВОДОЛЕЙ
Тези хора често се провалят заради големия си инат. Макар да дават вид на свръхинтелигентни и разумни хора, това далеч не е така. Лошият ви късмет се дължи на вашата способност да се забърквате сами в отвратителни каши.

РИБИ
Животът им е розов в моментите, в които не са обхванати от всемирна тъга. Циклофреничната им натура често пъти ги запраща в дълбоките дебри на драмата със същата онази сила, с която преди това ги е възнесла в небесата, пише vchas.net

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.