Направете си тази напитка ако искате да защитите мозъка си (виж рецептата)

0
815

Тази чудно вкусна и страшно полезна напитка е истински еликсир за мозъка

Напитка за мозъка. Сега ще си кажете – тези пък какво ни пързалят, да не би да станем по-умни?! Не, няма да станете по-умни или по-глупави като консумирате от тази наистина здравословна напитка, но затова пък мозъкът ви ще е благодарен.

Защото е доказано, че напитката, чиято рецепта сега ви предоставяме, влияе чудно на дейността на мозъка – подобрява паметта и подсилва работата на мозъка като едновременно го защитава.

Рецептата е лесна, трябват ви само пет ягоди, половин банан, четири лъжици овесени ядки, една лъжица бирена мая и една чаша растително мляко – каквото вие предпочитате.

Най-напред много хубаво измийте и почистете ягодите, след това обелете и нарежете банана. Смесете всички посочени съставки в блендера и ги разбийте чудесно. Така, че да се получи една напълно единна и хомогенна смес.



След това идва и ред на удоволствието – сипете си чудната напитка и сладко я изпийте. Ще видите, че вкусовите ви рецептори просто ще луднат от кеф, а едновременно с това ще знаете, че сте направили нещо много полезно за здравето и в частност за мозъка си.

напитка
Вкусно и страшно полезно – една чудна напитка за мозъка

 

Препоръчително е да пиете от тази напитка сутрин на гладно, а да закусите едва половин час по-късно. Желаем ви приятно консумиране!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.