Това момче успя да направи много хора щастливи

0
256

Той е момче  едва на 14 години, но има огромно сърце, от което струи безкрайна любов. Тази любов направи много хора щастливи

Джейкъб Крамър осъзнал, че възрастните хора са нещастни, не само защото са немощни и болни, а и защото им липсва внимание.

Така той основава организация с нестопанска цел, която полага грижи за много възрастни хора, писаха в obekti.bg по материали на чуждия печат.

Love for the Elderly  (Любов за възрастните хора)  ТУК >>>  стартира през месец декември на 2013 г. в един изключително важен момент – точно преди Рождество. Всички знаем, че Коледа е време за активна благотворителност, но болшинството кампании приключват щом празниците свършат, а много хора имат нужда от помощ целогодишно.

jakob
Това е Джейкъб  – едно необикновено момче само на 14 години

Освен, че се грижи за възрастните хора,  Джейкъб Крамър разпраща писма по целия свят в търсене на свои съмишленици, защото и извън пределите на САЩ възрастните хора изпитват нужда от внимание.



Не само възрастните хора са възхитени от инициативността и хуманността на малкото момче.

За него казват, че вместо да скита с приятели или да сърфира из интернет, Джейкъб върши чудеса, защото всяка една усмивка на лицето на някой самотен възрастен човек е едно огромно постижение.

Защото истинската любов е да се грижиш за хората. Не случайно принцеса Даяна следваше своя принцип да се грижи за онези, които не могат да се грижат сами за себе си, когато стана патрон на десетки благотворителни организации.

Но не трябва да подценяваме българските деца (вижте видеото по-долу). Не едно добро момче или момиче е помагало на някой в беда, но явно на нашите деца им липсва достатъчно смелост, за да реализират по-мащабни проекти.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.