Тези лесни упражнения извайват бедрата за месец (няма да познаете краката си)

0
955

Упражненията, които ви споделяме, са известни на мнозина и винаги дават отлични резултати

Всяка жена иска да има красиви крака, но малко са тези, на които тези прелести са им генетично дадени. За хубавите неща си трябват усилия и ако не ви мързи, гарантираме, че с тези няколко лесни упражнения, няма да познаете краката си само след месец.

Правете ги по възможност всеки ден като постепенно увеличавате бройката на повторенията и времето. Уверяваме ви, няма да съжалявате, а ще ни търсите, за да почерпите за резултата.

упражнения
Правете тези упражнения всеки ден и ще хлъцнете от резултата!

Първо легнете на една страна и поставете краката си един върху друг. След това започвате да правите махове нагоре и надолу с крака като редувате шпиц и контрашпиц. След това сменете краката и направете същото с другия. Колкото повече серии направите, толкова по-добре и по-бързи резултати ще имате.

Същото упражнение е добре да направите, само че със свити крака в коленете. Отбелязваме, че е по-трудно от предното, но пък премахва отлично любовните дръжки и бричовете.



С невероятни бедра ще се сдобиете и от следващото упражнение, при което от изправен стоеж разтваряте краката широко, дори по-широко от ширината на вашите рамене. После започвате да клякате като се стремите ханшът ви да сочи назад и надолу, не напред. Гърбът винаги трябва да е изправен.

След това легнете по гръб и изправете нагоре краката си, а ръцете изпънете назад. В това положение започнете да разтваряте краката си нагоре и встрани като ръцете движите напред и ги поставяте между бедрата. После връщате в начална позиция и повтаряте отново.

Едно от най-добрите упражнения за изваяни бедра е това с писането на букви или числа във въздуха. Лягате по гръб, събирате двата крака, вдигате ги нагоре и започвате последователно да описвате числа или букви с единия, а после с другия крак.

Гарантирано и доказано е, че ако правите тези лесни упражнения всеки ден, или поне 5 пъти в седмицата, то само след месец буквално няма да познаете бедрата си. Желаем успех на всички, които не ги мързи да изглеждат прекрасно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.