Google инвестира в опити за надвиване на смъртта (ВИДЕО)

0
318

Гигантският холдинг Google и изследователският център по удължаване на живота Calico са впрегнали усилията си по излекуването на смъртта

Нова революционна политика е започнала компанията Google. Тя е насочена към инвестиране в медицинската сфера и индустрия по повод усилията на днешното общество да успее да надвие смъртта. Тази своя идея холдингът е решил да реализира благодарение на инвестиране в Научно-изследователски център, чиято основна цел е да се правят опити по удължаване на човешкия живот – Calico. За да постигне тази своя наистина сензационна цел Google е наел прочутия по цял свят Рей Курцвайл, футурист, чиито вярвания и твърдения в областта на трансхуманизма могат да променят научните постулати за живота на хората. Тази сензационна новина е съобщена от интернет портала Hicomm.bg.

Google в опит да надхитри смъртта
Google в опит да надхитри смъртта

Само преди броени дни от изследователския център Calico разкриха, че вече са инвестирани повече от 1,5 млрд. долара, с помощта на които да се работи по революционната идея да се надвие смъртта. Тази огромна сума е придобита в Центъра като вноски от по 250 млн. долара от всеки един от партньорите в този грандиозен проект. Инвеститорите са заявили своята готовност, че при първите положителни ефекти и резултати от дейността на научно-изследователския център, те ще вложат допълнително още по 500 млн. долара в проекта.

Целта на Google и Calico е да бъде разработен начин, чрез който всеки човек, в края на своя жизнен път, да получи подкрепа и да успее да надвие смъртта. За да се реализира тази идея, много важна е първата стъпка, разкри Лари Пейдж за „Таймс“, а именно, откриването на лекарство, което ще лекува раковите заболявания. Именно ракът се превърна в бича на 21 век, допълни ученият. Ако бъде открит подобен медикамент, който да лекува раковите заболявания, това ще прибави към продължителността на човешкия живот най-малко три години.

Google и центърът Calico са насочили своите съвместни усилия най-вече към тази масови заболявания, с които се сблъсква човек и които се вписват в графата „естествена смърт“, допълниха от компанията.



сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.