Google инвестира в опити за надвиване на смъртта (ВИДЕО)

0
104

Гигантският холдинг Google и изследователският център по удължаване на живота Calico са впрегнали усилията си по излекуването на смъртта

Нова революционна политика е започнала компанията Google. Тя е насочена към инвестиране в медицинската сфера и индустрия по повод усилията на днешното общество да успее да надвие смъртта. Тази своя идея холдингът е решил да реализира благодарение на инвестиране в Научно-изследователски център, чиято основна цел е да се правят опити по удължаване на човешкия живот – Calico. За да постигне тази своя наистина сензационна цел Google е наел прочутия по цял свят Рей Курцвайл, футурист, чиито вярвания и твърдения в областта на трансхуманизма могат да променят научните постулати за живота на хората. Тази сензационна новина е съобщена от интернет портала Hicomm.bg.

Google в опит да надхитри смъртта
Google в опит да надхитри смъртта

Само преди броени дни от изследователския център Calico разкриха, че вече са инвестирани повече от 1,5 млрд. долара, с помощта на които да се работи по революционната идея да се надвие смъртта. Тази огромна сума е придобита в Центъра като вноски от по 250 млн. долара от всеки един от партньорите в този грандиозен проект. Инвеститорите са заявили своята готовност, че при първите положителни ефекти и резултати от дейността на научно-изследователския център, те ще вложат допълнително още по 500 млн. долара в проекта.

Целта на Google и Calico е да бъде разработен начин, чрез който всеки човек, в края на своя жизнен път, да получи подкрепа и да успее да надвие смъртта. За да се реализира тази идея, много важна е първата стъпка, разкри Лари Пейдж за „Таймс“, а именно, откриването на лекарство, което ще лекува раковите заболявания. Именно ракът се превърна в бича на 21 век, допълни ученият. Ако бъде открит подобен медикамент, който да лекува раковите заболявания, това ще прибави към продължителността на човешкия живот най-малко три години.

Google и центърът Calico са насочили своите съвместни усилия най-вече към тази масови заболявания, с които се сблъсква човек и които се вписват в графата „естествена смърт“, допълниха от компанията.сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.