Биг Брадър готви взривяваща изненада

0
350

Продуцентите вече са заплели интригата

Новият сезон на Биг Брадър ще поднесе поредната порция взривяващи изненади на зрителите си.

Според мълвата под покрива на къщата на Биг Брадър ще влезе европейският шампион по културизъм и фитнес Тихомир Ангелов, който от доста време живее с мъж. Това е голямата бомба, на която залагат продуцентите на риалити формата.

Както вече стана ясно, Биг Брадър ще стартира на 17 август /понеделник/, а продуцентите вече са заплели голяма част от интригите, които предстои да видим.
29-годишният професионален културист ще е най-колоритният участник. Той успя да спечели престижното второ място на европейското първенство за силови атлети.

Точно, когато е на върха на кариерата си, Ангелов осъзнава, че животът, който води не му носи щастие и решава да премине на отсрещния бряг. От три години насам, 110-килограмовия мускулест мъжага живее на семейни начала със своя избраник и твърди, че е открил пълното щастие.
Изгората на бомбата на Биг Брадър е скандалната интернет звезда – Стамбини.



Продуцентите вече са заплели интригата
Продуцентите вече са заплели интригата

При все, че приятелският кръг на Ангелов са наясно с метаморфозата, той твърди, че ще се чувства още по-добре, ако признае публично ориентацията си.
Родителят на Ангелов е много притеснен от предстоящото публично признание, но въпреки всичко го приема такъв, какъвто е.
29-годишният житейски път на Тихомир Ангелов, е изпълнен с редица драматични емоции. Той остава без майка, когато е едва на 7 години. Грижите за невръстното тогава момче са поверени на детегледачка, която го подлага на системен тормоз.

За щастие този нелек етап от живота не пречупва, а го прави още по-силен и засилва волята му за оцеляване.
Той завърша с отличие образованието си, след което стартира успешен бизнес като същевременно се занимава професионално с фитнес, пише novini.bg.
Очевидно се задава доста интересен сезон на риалити шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.