Слави Трифонов се забърка в нов скандал

1
271

Слави Трифонов ще изпере откраднатите пари от КТБ

След като стана ясно, че шоуменът Слави Трифонов има намерения да влезе с гръм и трясък в политическия живот на страната, вече се знае и кои финансира това начинание.

Оказва се, че олигархът от Ловеч – Гриша Ганчев е този, който насърчава Слави Трифонов да влезе в политиката. Той е този, който непрестанно го насърчава и му вдъхва увереност, че може да влезе в българската политика. Това става ясно от материал, поместен на страниците на „Уикенд”. Изданието посочва, че се позовава на информацията на високопоставен политически източник, който е запознат много добре с игрите, които се вършат под масата.

Въпросният източник посочва, че бившият борец Гриша Ганчев и неговият съдружник Цветан Василев са тези, които непрестанно навиват Слави Трифонов да влезе в политиката и най-вече да се насочи към президентския пост. Двамата имат за цел шоуменът да основе собствена партия, на която да бъдат задкулисните шефове и да дърпат конците така, както им е угодно.
Политическият проект ще бъде финансиран с милионите, които бяха източени от КТБ.

Слави Трифонов ще изпере откраднатите пари от КТБ
Слави Трифонов ще изпере откраднатите пари от КТБ

Както вече стана ясно, големият септемврийски концерт на Слави Трифонов ще даде официалния старт на кампанията.
Запознати посочват, че Цветан Василев и Гриша Ганчев още отсега подготвят новото политическо формирование около Слави Трифонов и само изчакват удобния момент, за да започнат да действат.



Междувременно се прокрадна мълвата, че шоуменът е хвърлил нарочно бомбата, че влиза в политиката, тъй като има сериозни притеснения за договора си с Би Ти Ви.
Договорът на Слави Трифонов с медията изтича следващата година и той се възползва от всяка възможност за стартирането на драстични акции, които да му осигурят преподписване на договора, пише Блиц.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.