Луната – космически кораб на извънземна цивилизация?

0
396

Може ли Луната да се окаже не естествен спътник на Земята, както е прието да се счита, а много древен космически кораб на развита извънземна цивилизация?

Твърди се, че Луната не е изобразена на нито една от известните звездни карти, създадени от хората преди около 10 – 11 хилядолетия, а последвалото й появяване в нощното небе е причина за Великия потоп, описан в преданията на народите по света. Освен това в същите тези предания се разказва и за някакви мистериозни посетители (хора, богове и други създания), появили се изненадващо от небесното тяло и установили контакт с тогавашните разумни обитатели на планетата.

Редица изследователи считат, че Луната е кораб на развита извънземна цивилизация, повреден и лишен от екипажа си по време на изключително древна война, разиграла се някъде в космическото пространство. За това свидетелстват многобройните правилно разположени кратери по нейната повърхност, както и отчетените през 1969 година вибрации, които според някои доказват факта, че Луната във вътрешността си е куха.

През 1968 година НАСА публикува каталог на регистрираните за период от четири века аномалии, свързани с Луната, в който се съдържат общо 579 подобни необясними аномалии, наблюдавани през цялото това време.

луната
Луната е извънземен космически кораб?



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.