Древна магия за любов

0
878

Тази магия действа безотказно

Тази древна магия за любов ще бъде от полза на всички онези дами, които искат да засилят чувствата на своя любим.

Не си мислете, че вълшебната магия за любов е нещо сложно за изпълнение или пък отнема много време. Няма да сгрешим, ако кажем, че любовта сама по себе си е една огромна магия.
Върнете се малко назад във времето и си спомнете силата, с която ви завладя любовта към вашия партньор. Ако трябва да бъде описана с две думички, то те вероятно ще са силна и необяснима.

Да, за любовта между двама души може много да се говори и каквото и да кажем по темата ще е вярно. Но нека отново се върнем към древната магия за любов, която ще ви разкрием днес. Трябва да си осигурите само два продукта, които могат да бъдат открити във всяка кухня – сол и захар. Ритуалът е много лесен и всеки би могъл да се справи с него.

Тази магия действа безотказно
Тази магия действа безотказно

Пригответе си три стъклени съда /за препоръчване е чаши/, които трябва да напълните до половината с вода. Водата трябва да е чиста и в никакъв случай да не е преварена.
В първата чаша поставете един косъм от главата си и я оставете на перваза на прозорец, който е от източната страна на жилището ви. Вземете чаена лъжичка и разбъркайте 15 пъти водата в тази чаша по посоката на движение на часовниковата стрелка.
Оставете чашата да престои 3 денонощия на перваза, след което водата се излива корените на цвете или дърво.



След това във втората чаша изсипете щипка сол и разбъркайте с лъжичката, с която бъркахте и първата чаша, като отново спазите посоката – по часовниковата стрелка. Този път обаче трябва да разбъркате чашата спрямо възрастта ви. Например, ако сте на 20 години, трябва да я разбъркате 20 пъти.
Чашата трябва да престои една нощ максимално близо до възглавницата ви, а на сутринта да я излеете в коренищата на цвете.

В третата чаша пък разбъркайте щипка захар като отново бъркате по посока на часовниковата стрелка. Бъркайте девет пъти със същата лъжичка. Оставете чашата да престои три дни, след което с тази вода трябва да полеете човека, към когото изпитвате любов, пише pik.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.