Заснеха ято НЛО в небето (ВИДЕО)

0
275

Ятото е прелетяло в небето над Осака

Броени дни след като екип от учени показа неоспорими доказателства за съществуването на извънземни, ято НЛО прелетя в небето над Осака.

Жителите на японския град, успели да уловят НЛО твърдят, че се движели в „ято” от 10, което е видно от снимката и видеото.
Необичайното явление е било забелязано над промишления район на японския град, уточнява „Мирър”.

Единият от очевидците на ятото НЛО успял да се осъзнае навреме какво се случва и запечатал обектите на видео, след което качил записа в интернет. Подобни явления не са рядкост и могат да бъдат забелязани и по други части от света. Журналистът от „Мирър” поместил любопитния материал на страниците твърди, че подобно явление е било наблюдавано и в британската столица Лондон.

Ятото е прелетяло в небето над Осака
Ятото е прелетяло в небето над Осака

За разлика от останалите пъти, в които хора са забелязвали НЛО да прелитат в ято по няколко, този път обектите не се задържали в небето броени секунди, а останали по-дълго време. Японското общество и по-специално очевидците, забелязали летящите обекти в небето над Осака са разединени в мнението си по отношение на видяното. Докато едни от тях са категорични, че става въпрос за НЛО, то други пък твърдят, че са видели метеосонди за проучване на атмосферата или китайски летящи фенери, пише Блиц.



Едва ли ще научим в скоро време каква е истината – дали съществуват извънземни или са просто плод на човешката фантазия, при все че редица известни учени са се заели с разгадаването на мистериите, свързани с тях.
Преди броени дни в мрежата бе разпространена снимка на жена на Марс, за която се твърди, че е била направена от сондата „Кюриосити”

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.