Седмичен хороскоп от 8 септември до 14 септември 2014 г. – 1 част

0
262

Вашият седмичен хороскоп (от 8 септември до 14 септември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през през настоящата седмица не се опитвайте на всяка цена да доказвате правотата си. Звездите препоръчват да бъдете по-отстъпчиви. Потърсете разумния компромис и не се натоварвайте излишно физически и психически. Уикендът е подходящ за срещи и интелектуално общуване в приятна компания.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Някои вълнения и проблеми в началото на настоящата седмица може да подложат вашия характер на изпитание. Ситуацията се развива динамично, така че просто бъдете търпеливи и запазете вяра в собствените сили и късмет. През уикенда има вероятност за положителни промени в личния живот, нови срещи и интересно пътуване.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица нищо не пречи да демонстрирате своите амбиции. Сега може да строите дългосрочни планове и със самочувствие да отхвърлите рутината. В някои ситуации може да се окажете твърде взискателни към себе си и околните. Не е желателно да се обвързвате с обещания за уикенда, усетете тръпката от свободата и неизвестността на едно неочаквано приключение.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп не е време за нови приятелства и срещи, затова през настоящата седмица прекарайте свободното си време сред компанията на старите изпитани приятели. Важно е да докажете пред всички, че вашите дела нямат разминаване с думите. Може да очаквате добро финансово покритие на своите усилия в професионалната сфера.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Рано е за равносметка, сега може да постигнете нещо повече, ако не спирате по средата. През настоящата седмица проявете повече инициатива, необходимо е да демонстрирате активна жизнена позиция и тя няма да остане незабелязана. Проблемите в професионалната сфера може да изведат в неочаквано печеливша позиция.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп със сигурност през тази седмица може да научите нещо важно. Добре е да проверявате и анализирате всяка постъпваща информация. Източниците ще бъдат много различни, само не се доверявайте на клюки. Благоприятно време за подписване на договори и успешни сделки.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.