Това са най-гадните пороци на всяка зодия (II част)

0
359

Често пъти се заблуждаваме, че приятелите ни правят изключение

Както вече стана ясно всяка една зодия има своите пороци.

В следващите редове ще ви разкрием най-гадните пороци на всяка зодия, които е добре да имате предвид при избора си на партньор.
Ето ги и тях:

Везни
Ако си мислите, че представителите на тази зодия са най-пъргавите и енергични хора на света, то определено сте се заблудили. Най-гадният им порок е леността. Те са в състояние да захвърлят всичко точно в момента, в който най-малко го очаквате.

Често пъти се заблуждаваме, че приятелите ни правят изключение
Често пъти се заблуждаваме, че приятелите ни правят изключение

Скорпион
Безспорно, най-гадният порок на Скорпионите е тяхната похотливост. Зад невинния им поглед се крият мисли, които ще ви накарат да настръхнете. Тази зодия рядко остава вярна на половинката си и често пъти въртят по няколко любовници. Ако обаче официалната им половинка им даде повод за ревност ще вдигнат грандиозен скандал.



Стрелец
Стрелците са всеизвестни със своето непостоянство. На думи могат да направят чудеса само в рамките на ден, но не след дълго ще ви заявят сърдито, че някой ги е възпрепятствал.
Често пъти се случва правят на разсеяни и избягват темата. Същите са и в любовта.

Козирог
Представителите на тази зодия определено страдат от мания за величие. Те няма да се поколебаят да предадат и най-добрия си приятел, ако това им гарантира по-висок пост или по-голяма печалба.

Водолей
Не бързайте да летите от щастие, ако Водолей ви се обясни в любов, тъй като за него тази дефиниция може да се припокрива до голяма степен с привързаността му към любимата играчка от детските години. При появата на първия проблем, ще ви бият шута и ще търсят спасение в самостоятелността си.

Риби
Те често се пристрастяват към спиртните напитки или други пороци. Понякога карат околните да остават с усещането, че живеят в друг свят. Най-лошото при тях е, че колкото повече порастват, толкова е по-голяма вероятността да посегнат към алкохола и опиатите, пише beu.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.