Баба Ванга пророкувала: Идват 10 века мир и свобода

1
299

Шокирани от размириците по света, на които ставаме свидетели ежедневно, предсказанието на Баба Ванга за бъдещите 10 века звучат прекрасно

Кой не би искал да живее спокойно. Не само да няма никакви битови или финансови проблеми, но също така да води спокойно съществуване, да не се страхува за своя живот, дом, да може да пътува по целия свят.

Това ще стане, защото преди да почине, голямата българска пророчица баба Ванга видяла в бъдещето на света този така очакван дългогодишен мир, писаха в БЛИЦ.

Известният български революционер, изследовател на българското народно творчество, етнограф и историк, революционер и борец за черковна независимост Георги С. Раковски бленувал на Балканския полуостров да бъде създаден Балкански съюз, който да осигури мирно разбирателство между балканските народи, исторически обвързани през изминалите векове.

Точно такъв съюз баба Ванга видяла преди да напусне нашия свят. Тя казвала, че най-великите лидери от София, Белград, Атина, Анкара и Букурещ ще се обединят в името на разбирателството, взаимната помощ и разбирателство.



Както излиза, Георги С. Раковски ще се окаже истински пророк.

baba  vanga
Пророчеството на баба Ванга звучи повече от оптимистично

Всички езотерици, астролози, нумеролози и други категорично твърдят, че в момента у нас текат процеси на духовно извисяване.

Планетата Земя повишава своите вибрации. Хората по целия свят също започват да вибрират на много по-високи честоти.

Казват, че борбата между доброто и злото всъщност е борбата между старото и новото. Има много хора, които усещат пулса на новото време, но отказват да го последват. Едни се страхуват от новото, а други не искат да има еволюция на съзнанието.

Човечеството в момента търпи всякакви извращения, но след няколко години тези процеси ще приключат и в момента, в който всички живи хора достигнат до своята нова точка на съзнание, всички религиозни войни, извращения и други негативни, дори зверски издевателства ще спрат от самосебе си.

И тогава започват така очакваните не няколко години, а цели 10 века – 1 000 години мир, свобода и благоденствие.

Дано пророчеството на баба Ванга да се сбъдне възможно по-скоро, защото положението по целия свят е нетърпимо!

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. При тази унищожена и замърсена природа ще трябват векове за да се възтанови всичко! Тогава хората ще заживея в мир и благоденствие защото ще са нахранени! Много ще трябва да чакаме !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.