Ако сте жертва на лекарска измама – търсете си правата като Лъчезар Дилов (ВИДЕО)

0
258

За не една лекарска измама е ставало дума в журналистически разследвания по медиите. Лъчезар Дилов продължава да си търси правата

Най-добре е сами да изгледате видеото, за да добиете най-точна представа какво се е случило с младия Лъчезар Дилов, който  постъпил за операция в болница Токуда.

Голям тумор с размери 8 на 8 см се появил в тялото на Лъчезар. Той постъпил за операция в частната клиника.

След направен втори магнитен резонанс, големината на тумора била същата както преди операцията.

Лекарите го изпратили на лъчетерапия, но междувременно от болницата поискали да заплати големи суми за консумативи, които здравната каса поема, както и да направи дарение за болницата в размер по-голям от 400 лева.



За втора операция Лъчезар Дилов отива в Турция, където остава изключително впечатлен от отношението и професионализма на тамошните медици.

lekarska-izmama
Ако се съмнявате, че сте жертва на лекарска измама, търсете си правата и чрез ТВ медии

В момента е сезирал всички държавни органи, които отговарят за БГ здравеопазване и пациентските организации.

Цялото видео на разговора между Лъчезар Дилов и Антон Хекимян изгледайте ТУК.

Ако и вие имате съмнение, че лекарите са злоупотребили с вас като пациенти в различни направления – искали са ви дарения за болницата, накарали са ви да заплатите по-големи суми за лечението, а вие знаете, че касата също плаща, изписали ви клинична пътека, без да имате нужда от нея, за да приберат парите от касата, направили са ви фиктивно лечение, без да имате нужда от него, търсете си права.

Ако на вашите жалби от Министерство на здравеопазването и ЗОК не са отговорили, журналистите от ТВ медии с готовност ще откликнат на вашите жалби.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.