Павел Владимиров заряза Нова телевизия

0
444

Чаровникът се мести в 359TV

Павел Владимиров изостави Нова тв.

Зрителите на медията вече няма да имат възможността да гледат Павел Владимиров в сутрешния блок.
Феновете му обаче няма да бъдат лишени от неговото присъствие в телевизионния ефир, тъй като ще могат да го гледат в 359TV, пише Lifestyle.bg.

Заедно с Константина Живова, Павел Владимиров ще води „Първа смяна“ в продължение на два часа. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 8 ч.
То ще бъде алтернативен вариант на добре познатите ни сутрешни блокове. Това, което ще различава алтернативния сутрешен блок от всички останали е, че няма да бъде залят с битовизми, насилие и политика.

Чаровникът се мести в 359TV
Павел Владимиров се мести в 359TV

От екипа на предаването издават, че са подготвили доста интересни интервюта, рубрики, полезни съвети и материали от различно естество.



Всичко това ще бъде гарнирано с интересни събития от света на модата, киното, театрите и разбира се много музика. Павел Владимиров посочва, че това е само малка част от многото изненади, които ще предложат на зрителите си.
Павел Владимиров и екранната му партньорка Константина Живова са не само водещи на предаването, а и негови автори и съпродуценти.

Както те сами се изразяват, ще бъдат водещи на (не)сутрешния блок на 359TV.
Новото предаване ще стартира от 28 септември, пише pik.bg.

За момента не е ясно дали някой ще заеме мястото му и рубриката в сутрешния блок на Нова тв ще продължи да тече или ще бъде заменена с друга рубрика.
Едно обаче е сигурно – свежарското му излъчване и различен начин на представяне на нещата ще останат негова запазена марка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.