Тайнствен шум се появява по света

1
256

От няколко десетилетия хора от различни точки на планетата чуват загадъчен шум, който до този момент науката не е успяла да обясни

Заслужава да се отбележи, че появявайки се на дадено място по света, този шум не се чува от всички хора, които живеят там, а само от един много малък процент, който поради някаква все още неясна причина е в състояние да го долови съвсем ясно.

Най-честото описание, което му се дава, е особено нискочестотно бучене или бръмчене, в някои от случаите придружавано и от ясно доловими вибрации. Хората, които го чуват, се оплакват от редица неразположения, сред които най-честите са депресия, раздразнителност, главоболие, безсъние, а понякога се стига дори и до самоубийствени прояви.

Тайнственият шум е документиран още през по-миналия век, но едва през миналия за него се заговаря открито и науката прави опити да го обясни. Според една хипотеза шумът е предизвикан от вълните ELF и VLF, които имат вредно влияние върху човека, но това все още е само едно предположение.

шум
Хора от цял свят чуват загадъчния шум



loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им.
    Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.