Юпитер преминава през Дева и вече усещаме влиянието му върху всички нас

0
365

От 22 август до 21 септември се намираме в зодия Дева. Тази година през зодията преминава планетата Юпитер

Юпитер е една от хубавите и позитивни планети в звездната карта, заедно с Меркурий, Венера, Слънцето, Луната и Нептун, за разлика от тежките планети Сатурн, Марс, Плутон.

Планетата Юпитер е символ на емоциите, вътрешния свят и менталността. Когато Юпитер навлезе в нашия живот, ние започваме да правим преоценка на изминалите дни, да търсим направените пропуски и допуснати грешки.

Усещаме, че интуицията ни е по-силна от когато и да било до сега. Това се отнася в по-голяма или в по-малка степен за всички зодии.

Когато Юпитер преминава през зодиака, той провокира и подтиква хората да насочат своите стремежи към положителни действия, мислене и амбиции, писаха в Една.бг.



Планетата помага на различните изкуства да процъфтяват и хората с творчески потенциал да го развиват.

jupiter
Юпитер е в Дева – очакват ни много интересни моменти

Докато Юпитер беше в Лъв, той оказа положително влияние върху сферите от живота като алтернативна медицина, комуникации, писане, издателска дейност, благотворителни инициативи.

Юпитер в Дева дава ново поле за изява на хората, свързани с развиване на мъдростта. Казано по друг начин, ако до сега сте вложили големи сили и енергия, за да се преквалифицирате, да натрупате нови теоритични знания, нови навици и умения, сега е моментът да ги реализирате на практика.

Трябва да бъдете по-уверени в себе си и да покажете какво можете, с какво сте готови да се справите, на какви нови инициативи бихте могли да дадете старт.

Юпитер дава шанс на хората да се вгледат в детайлите, на които до сега не са обръщали никакво внимание – както в извършването на определена работа, така и в отношенията ни с околните.

Като цяло Юпитер в Дева ще ни донесе много положителни емоции и успехи.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.