Какво вещаят сънищата, които сънуваме най-често? (II част)

0
442

Не бързайте да се паникьосвате, ако сте сънували нещо неприятно

Както вече стана ясно, сънищата са отражение на реалния ни живот и огледален образ на нашата психика.

В този ред на мисли не трябва да се паникьосвате, ако в сънищата ви се е появило нещо необяснимо или стряскащо, тъй като това далеч не означава, че ще ви се случи нещо лошо.
Ето кои са сънищата, които сънуваме най-често и тяхното значение според психолози:

Изпити
Сънувате изпити, когато в реалния живот оставате с усещането, че някой ви съди, тества или преценява. Ако сънувате, че не ви стига времето за изпита или сте си забравили химикала, означава, че изпитвате огромни съмнения по отношение на собствените си способности.

Не бързайте да се паникьосвате, ако сте сънували нещо неприятно
Не бързайте да се паникьосвате, ако сте сънували нещо неприятно

Пътуване
Сънищата, в които ни се появяват различни превозни средства показват пътя, по който сте тръгнали и доколко успявате да контролирате случващото се.



Парализа
Ако на сън усещате цялото си тяло парализирано показва, че губите контрол върху определена сфера в реалния си живот.

Смърт
Ако сънувате, че ваш близък умира, не изпадайте в паника. Тези сънища често са в резултат на емоционалната ви промяна и означават, че нещо старо от живота ви си отива, за да направи път на ново и по-добро.

Летене
Ако сънувате, че летите това означава, че имате пълен контрол над нещата в живота ви и осъществявате желанията си, без никакви пречки.

Коса
Тези сънища са пряко свързани със сексуалността ви и половата мощ. Колкото по-гъста коса сънувате, че имате, толкова по-добре. Ако сънувате, че косата ви започва да оредява означава, че либидото ви намалява.

Змии
Змиите са символ на изцеление и трансформация, а може и да са знак, че изпитвате чувство на вина или срам, пише dama.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.