Сам пред олтара: Най-новата мода сред младите? (ВИДЕО)

0
247

Това се случи в България. Да се омъжиш или ожениш за себе си – защо не?, казват младите. Какво от това, че ще застанат сами пред олтара

Защо модните тенденции в облеклата, бижутата, обзавеждането, превозните средства да се променят, а в човешките отношения не.

Младите мислят по този начин.

Началото беше поставено в с. Горна Липница, общ. Павликени.

Брачната церемония е извършена от кмета на селото г-н Юлко Палов.



Младоженката, застанала сама пред олтара, е китайка. Г-ца Съни Цян реши да направи сватба на себе си като бракосъчетае своето Минало и Бъдеще, писаха в Труд.

oltar

Изгледайте видеото по-долу и ще разберете как точно е станала цялата случка сам пред олтара.

По принцип културата на китайците е коренно различна от тази на европейците, включително и на българите.

В Китай от древни времена хората знаят, че ако човек промени своето име, той променя вибрациите около него и по този начин може да привлича енергии, които са липсвали като възможности за късмет, любов, успехи и други.

Това ние правим с помощта на различни амулети и други ритуали, докато китайците решават този въпрос радикално. Те могат да променя своите имена толкова пъти, колкото искат, докато не получат онова, което искат от живота.

Не случайно от Далечния Изток се разпространи по целия свят науката фън шуй, която помага на положителната и градивна енергия Ци или Чи да циркулира из затворените и отворени пространства като  носи спокойствие и хармония, а привлича късмет, успехи, благополучие.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.