Посланията на Ангелите до 30 август ни даде Дорийн Върчу (ВИДЕО)

0
259

Докато чакаме Нели Конуей да започне отново да предава посланията от Ангелите, ние използваме тези от Дорийн Върчу, които ни помагат да реализираме своята съдба много по-пълноценно

И тази седмица ни очакват приятни емоции и преживявания, но настъпва пълнолуние на 29 август и много хора ще усетят влиянието на Луната, особено сред представителите на зодия Риби, които са изключително емоционални и интуитивни.

Луната ще донесе огромна енергия, която ще бъде усетена осезаемо.

Когато настъпи поредното пълнолуние, то може да повлияе под формата на свръх емоционалност и сензитивност (чувствителност).

Ще изпитвате потребност от повече сън, защото ще се чувствате изморени, затова не се отказвайте от следобедна дрямка, по време на която ще получите интересни послания и полезни видения.



doreen-angelite
Новите послания от Ангелите чрез Дорийн Върчу са пред вас

За да предаде посланията на Ангелите, д-р Дорийн Върчу използва Archangel Power Tarot Cards (картите на Архангелите), за които можете да научите повече от goo.gl/LK66HG.

След като размеси всичките 78 карти и се помоли до нас да достигнат най-съществените послания от Ангелите, Дорийн Върчу изтегли 3 карти.

За началото на седмицата картата е King of Gabriel – Кралят на Габриел.

Тази карта показва, че в началото на седмицата вие ще бъдете лидерите и водещите фигури в различните ситуации по примера на Краля на Габриел.

Ако в предходните дни сте изживели някаква драма, тя не трябва да ви събаря и обезкуражава. Тя е само един житейски урок, който сте научили. Но от понеделник силната карта на Краля показва, че нещата ще се оправят.

Втората карта е The Chariot – Колесницата.

Така както с колесницата, която е вид превозно средство човек се предвижва от едно място към друго, така и в средата на тази седмица ви предстои някакво движение.

Това може да бъде ново работно място, ново жилище, пътуване или нещо друго.

Трябва да се възползвате от това ново раздвижване, защото миналото ви е зад гърба, а движението ще ви осигури старт в новото бъдеще.

Третата карта е на арх. Йеремиел New Beginnings – Новото начало.

Тази карта показва силата. Това не е физическата сила или силата на агресията, а е силата на любовта и на духовността.

Вие ще бъдете силни и тази сила ще ви помогне да изживеете пълноценно вашия живот. Това ще се случи през почивните дни.

Д-р Дорийн Върчу препоръчва да работите върху вашето дишане, което е изключително важно за вашия живот.

Вдишайте въздух дълбоко и започнете да го издишвате бавно и продължително като си представяте, че всичките ви страхове, неуспехи и други несгоди излизат, заедно с издишания въглероден двуокис.

Освен това, Дорийн Върчу напомни, че не трябва да забравяте да се молите постоянно и да търсите помощ от Ангелите, когато имате нужда от нея.

Отново с Aloha завърши своето послание за новата седмица д-р Дорийн Върчу.

Превод от английски език: Милена Христова.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.