Огромното щастие на Анелия Раленкова беше споделено и от Илиана Раева (СНИМКИ)

0
1257

Помните техните имена – Илиана Раева, Анелия Раленкова, Лили Игнатова, Диляна Георгиева и Бианка Панова – първите най-златни момичета на България

Голямо щастие изживя талантливата Анелия Раленкова, след като се омъжи за любовта на нейния живот Джон.

От много години Анелия Раленкова живее в САЩ. Вече на 51, но чаровната и талантлива шампионка е запазила своята младежка визия и жизнерадостно излъчване.

През 30-те години, в които Анелия Раленкова и Илиана Раева не се състезават и са разделени от толкова километри, те се чували от време на време по телефона и се срещнали няколко пъти, когато Анелия Раленкова се прибирала в България.

Последният път, когато Анелия Раленкова позвънила на Илиана Раева, бил за да я покани двамата с Наско Сираков да й станат кръстници на сватбата, която искат с Джон да направят в България.



Илиана и Наско не се поколебали нито за секунда и с огромно удоволствие приели.

anelia-ralenkova
Анелия Раленкова и Илиана Раева отново заедно след 30 години

 

Както самата Илиана Раева сподели за sportal.bg, огромно удоволствие изпитала през цялото време, докато се подготвяла за предстоящата сватба на нейната близка приятелка.

Освен Илиана Раева и Наско като кумове, Анелия Раленкова поканила техните две дъщери за шаферки, но само Славея присъствала, защото по-малка Вили в момента е зад граница.

anelia
Анелия Раленкова и Джон, заедно  с  Илиана Раева и Наско по време на венчаквата

Искането на младоженците било да се венчаят в много тесен приятелски кръг, но както разбрахме sportal.bg, малкият брой хора не е попречил купонът след церемонията  да бъде на макс.

anelia
Джон, Илиана Раева, Анелия Раленкова и Наско Сираков

Екипът на Топактуално.ком пожелаваме на Анелия и Джон такова огромно щастие, каквото в миналото ние сме изпитвали, когато сме гледали постиженията и успехите на златните момичета на българската художествена гимнастика!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.