Почитаме обичан Светец със специална храна (ВИДЕО)

0
532

От стари време приготвят специална храна в деня на обичания Светец, защото вярващите търсят постоянно неговата помощ и закрила

Този Светец до скоро не  беше прекалено известен в България, но в Гърция го почитат изключително много.

Свети Фанурий прекарал своя живот в помощ и служене на хората, преди да приеме неговата мъченическа смърт след огромни изтезания и нечовешки мъки.

Днес Свети Фанурий помага на вярващите да намират своята голяма любов – човекът, с когото могат да изградят естествено хармонични отношения, които да просъществуват във времето.

Днес в Обрадовския манастир, където се намира голямата чудотворна икона на Свети Мина, има и чудотворна икона на Свети Фанурий.



fanurii-sv
Свети Фанурий помага да намерите желаното щастие и хармония в любовта

Вярващите, които са ходили там, са видели около иконата на Свети Фанурий, че има оставени предмети от сватбите на щастливо оженените или омъжени,  които са получили подкрепа от Светеца.

Вярващи разказват, че са имали връзка или брак. Когато отишли в манастира на поклонение и се помолили пред иконата не само на Свети Мина, но и на Свети Фанурий, след време тяхната връзка или брак се разпадали, защото в живота на хората се появявал истинският и най-подходящ партньор.

В крайна сметка за хората, които не са посветили своя живот на Бога като монахини или монаси, освен кариерата, щастието в любовта е много важен аспект от живота.

Много хора се оплакват, че макар и да имат приличен брак, все нещо не им достига в отношенията и това ги прави нещастни.

А когато започнат да полагат някакви специални усилия, за да внесат разнообразие или по-голяма хармония в своите отношения, получава се обратният ефект.

fanuriy
Чудотворната икона на Свети Фанурий в Обрадовския манастир

По-младите двойки решават, че ако направят още едно дете, то ще скрепи техните отношения, но се оказва, че това не е било уместното решение.

Затова на помощ идва обичаният в Гърция Светец Фанурий. Когато изпитвате вътрешни съмнения относно вашето семейно спокойствие, хармония и естествени отношения, търсете младия Светец за помощ и за съвет.

Днес вие пригответе вкусната Фануропита, чиято рецепта нагледно можете да изгледате на второто видео.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.