Самолет-призрак раздира небето над Великобритания

0
241

В полицейското управление са получени няколко сигнала

Самолет-призрак изправи на нокти хората във Великобритания.

Летателният апарат е бил забелязан в небето на графство Дарбишър, Великобритания, отбелязва местното издание „Дерби Телеграф”.
Няколко човека са позвънили в местния полицейски участък, за да съобщят, че са забелязали грамаден самолет от времето на Втората световна война в небето.

Притеснението на хората било породено от факта, че летателният апарат прелетял твърде близо до земята като в същото време не се чувал никакъв звук от него, въпреки огромните му размери.
Първият сигнал до полицейския участък е бил подаден от възрастната двойка Хелън и Ричард Джелсън.
Те пътували към намиращият се в близост град Роусли, когато над главите им прелетял огромният бомбардировач.

В полицейското управление са получени няколко сигнала
В полицейското управление са получени няколко сигнала

Възрастната двойка от Великобритания разказва, че за миг си помислили, че самолетът ще се разбие, тъй като летял твърде ниско.
Ричард си мислел, че самолетът ще се удари в земята, но за негово голямо учудване, не се случило нищо подобно.
Няколко часа по-късно огромният самолет от Втората световна война бил забелязан и в небето над центъра на графство Дарбишър – Дерби.



Всички били много смаяни от видяното. Възрастната двойка разказва, че когато се прибрали у дома веднага започнали да разглеждат местните сайтове, за да разберат дали и някой друг е „прозрачният” самолет.
Малко по-късно, когато включили телевизора научили, че е издъхнал и последният пилот, който е взел участие в елитния кралски въздушен ескадрон Dambuster.

Запознати разкриват, че познатият още като ескадрон 617 на Кралските въздушни сили е бил отряд от елитни пилоти, чиято основна задача била да разрушат стените на немските язовири по време на II световна война, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.