Уникално вкусни спагети с месо и още нещо приготвяме лесно и бързо

0
1150

Почти няма човек, който да не обича спагети. Но тези са по-различни, затова са интересни и от първата хапка станаха любими на много хора

Как да не ви се приядат само като ги гледате тези вкусни спагети с месо и зеленчуци

Вкусни спагети с месо и зеленчуци  могат да бъдат приготвени по 2 начина. По този начин насладата от разнообразието е двойна. Вместо да приготвяте традиционните спагети с кайма, сгответе тези.

Няколко пъти съм приготвяла и двата варианта със свинско и с пилешко месо. И двата типа месо придават много приятен вкус. Ако можете да намерите пуешко месо, също ще станат великолепни.

Вариант 1

Слагате месото, нарязано на късчета,  да се вари във вода. По средата на сваряването, когато водата вече е завряла,  сложете спагетите и оставете заедно да се доварят. Ако имате във фризера готови замразени зеленчуци като моркови, грах, бамя и други, сипете и тях. Ако имате микс от китайски зеленчуци с бамбук и гъби, използвайте ги.



Когато спагетите бъдат сварени, изцедете излишната вода.

Сервирайте спагетите с месото и зеленчуците, като овкусите с доматено пюре (кетчуп), горчица, соев сос или както ги обичате.

Вариант 2

Можете да ги приготвяте паралелно.

Докато спагетите се варят, вие нарежете месото на малки парченца и го задушете в мазнина, заедно със сухи подправки като черен пипер, кимион и други.

Добавете гъби и зеленчуци, които обичате.

Когато спагетите са сварени, сервирайте ги като им добавите от задушените в мазнина месо и зеленчуци.

Овкусете вашите спагети както вие обичате.

Бяхме на гости. Там ни приготвиха такива спагети, само че месото изпекоха на барбекю като пещ  и после ни го сервираха със спагетите. А вкусът на пушено месо беше уникален.

Вярвам, че ще ви допаднат и тези спагети, както се харесват вкъщи.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.