Все по-малко слънчеви дни до края на септември

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Наближава средата на септември и всеки се вълнува какво време ни очаква. Синоптиците твърдят, че слънчевите дни ще бъдат малко

Време за приготвяне на зимнина. Време за голямото есенно чистене и подготвяне на домовете за зимата.

А и учениците ще тръгнат на училище в понеделник.

Според прогноза на НИМХ, направена от синоптика Анастасия Стойчева и цитирана във http://www.vesti.bg, разбираме, че  в понеделник започват масови валежи в Западна България, които ще обхванат цялата ни страна.

септември

Ще има валежи и хладни дни през септември

Валежите ще продължат до 16.Причината е свързана с присъствието на циклон, който в момента се намира над централна Европа, но ежедневно се придвижва към Балканите и към България.

В същото време от посока северо-изток се задава антициклон, заради който температурите ще паднат до 23 градуса максималните.

След 17 септември отново започва затопляне, което ще бъде с най-високи температури на 20 септември. Те ще достигнат до 28 градуса.

Топлото време ще се задържи до 24 септември и от 25 отново започва застудяване, придружено  с валежи.

Времето ще бъде слънчево и топло в неделя, но в следобените часове ще се развива купеста облачност. Валежи е по-малко вероятно да  паднат, затова можете да се възползвате от хубавия септемврийски ден и да предприемете разходка сред природата.

Колкото повече навлизаме в есента, толкова топлото и слънчево време става все по-скъпо за всички нас.

На добър час на всички български ученици, които на 15 септември отново или за първи път ще прекрачат прага на родното училище!

Не забравяйте, скъпи ученици и родители, да участвате в кампанията “Дари вместо букет”.

Да не купувате букети за своите учители за първия учебен ден, а да дарите спестените средства в помощ на пострадалите българи от Мизия.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар