Вашият хороскоп за септември (II част)

0
335

Вижте какви изненади ще ви поднесат звездите

Ако вече сте в нетърпеливо очакване да разберете какво ви е подготвил вашият хороскоп за септември, ето го и отговорът на въпроса.

Везни
Този месец ще ви открие прекрасна възможност да разкриете голяма част от заложбите си, което ще стане причина името ви да се споменава доста често. Вие сте от хората, които не се плашат от многото работа и не спирате да удивлявате околните с това как успявате да се справите с всичко.
Вести, пристигнали от далеч ще ви донесат голяма радост и ще подкрепят начинанията ви. Силата, която ви крепи е любовта. Партньорът ви е винаги до вас и ви подкрепя във всяко начинание.
Бъдете по-щадящи към здравето си, за да успеете да запазите дълго време енергичността и работоспособността си.

Скорпион
Според вашия хороскоп, звездите ще оказват благотворно влияние върху периода. Всичките ви идеи и нови начинания ще бъдат увенчани с успех.
В началото на месеца ще срещнете леки затруднения със семейството и децата. Опитайте се да бъдете разумни, за да не си създадете сериозни главоболия.
Проявете повече внимание в отношението ви с колегите от срещуположния пол, за да не изтълкуват грешно нещата.
Значителна подкрепа през периода ще получите от представител на зодия Стрелец. Не се успокоявайте с безцелно пазаруване, за което ще пръснете много пари и по-късно ще съжалявате.

Вижте какви изненади ще ви поднесат звездите
Вижте какви изненади ще ви поднесат звездите

Стрелец
Бъдете по-уверени в себе си и по-инициативни. Не се предоверявайте на колеги и не очаквайте вечно някой да ви подаде ръка, а действайте сами. Ще разберете горчивата истина, че човек, на когото сте разчитали страшно много, ви е мамил през цялото време. Посветете се само на една дейност, за да постигнете успех. Ако се заемете с няколко дини под една мишница, няма да стигнете доникъде.
Служебните ви ангажименти ще ви отнемат от времето, което обичайно прекарвате със семейството си, но пък за сметка на това ще ви спестят излишни спорове, които е възможно да се породят заради напрегнатостта ви.
През втората половина от периода, според вашия хороскоп ще се появи някакво колебание, за което ще имате нужда от помощ, за да вземете правилното решение.



Козирог
Преливате от енергия и сте настроени оптимистично, което ви прави по-работоспособни.
Това е вашият миг, в който ще можете да отметнете доста работа. Не допускайте обаче грешката количеството свършена работа да се отрази върху качеството й. Обмисляйте внимателно всеки ход, за да избегнете рисковете.
Вече сте успели да създадете добро мнение у шефовете си, но не забравяйте, че трябва да продължите да го поддържате, така че все пак ще е добре да не се пресилвате.
Не забравяйте да отделяте достатъчно време на семейството си, тъй като в противен случай обстановката доста ще се напрегне.

Водолей
През септември напрежението около вас непрекъснато ще се покачва. Запомнете, че контролът е във ваши ръце и трябва да се мобилизирате, за да посрещнете трудностите, които няма да са толкова големи, колкото ще ви се сторят.
Сега е времето, в което можете да се докажете на работното място. Няма да се налага да полагате повече усилия, а просто да се мобилизирате, за да дадете най-доброто, на което сте способни.
Звездите ще ви подкрепят изцяло, така че от вас зависи до каква степен ще успеете да се възползвате.
Не винете никого, освен себе си за трудностите, пред които ще се изправите през този период.
Не е сега моментът за започване на нова диета.

Риби
Подредете ангажиментите си по важност. Много от колегите ви ще бъдат в готовност да поемат част от задълженията ви.
В малкото време, което ще ви остава за почивка, се опитайте да се отпуснете нацяло, без да мислите за служебните ангажименти. Посветете това време на любимия човек или семейството си.
Първият удобен момент за пълноценна почивка ще дойде в средата на месеца. Бъдете особено предпазливи, тъй като съществува риск да станете жертва на измама, пише horoskopche.blogspot.com

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.