Седмичен хороскоп за 31 Август – 6 Септември 2015 г. – 1 част

0
370

Вашият седмичен хороскоп за 31 Август – 6 Септември 2015г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп, осланянето на зова на сърцето ви ще доведе до изумително положителни резултати. Звездите ще бъдат изключително благосклонни към представителите на зодия Овен и през идната седмица ви очакват големи успехи на романтичния фронт.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)Способността ви да виждате по-голямата картина ще бъде сериозно отслабена през идната седмица, Телци. По-често ще ви се отдава да виждате това което искате, вместо това което реално се случва. Не се предавайте – това ви състояние няма да продължи дълго.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп ще ви се налага да взимате доста решения. Уповаването на околните може да ви донесе колкото полза, толкова и вреда, особено ако мотивацията им ви е непозната

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Представителите на зодия Рак ще се окажат изключително близко до постигането на важни цели. Запазването на фокуса ви трябва да бъде пренесено на преден план – не бива да позволявате на нищо да ви отвлече от целта ви в този момент.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) През идните седем дни, харизмата ви ще бъде изключително силна. Благодарение на това, ще можете да влияете над околните с лекота – идеите ви ще бъдат приемани на доверие и повечето хора ще бъдат склонни да ви следват без да се замислят.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп ще ви се наложи да се осланяте на интуицията си повече, отколкото на хладната логика, с която сте свикнали. Не оставяйте тази новост да ви уплаши – вътрешният ви глас ще ви поведе в правилната посока.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.