Седмичен хороскоп за 31 Август – 6 Септември 2015г Част – 2

0
396

Вашият седмичен хороскоп за 31 Август – 6 Септември 2015г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп може да ви обземе желанието да преустановите всякакъв контакт с определени личности. Преди да вземете прибързано решение, отделете няколко мига за размисъл и претеглете плюсовете и минусите, които биха произлезли от ситуацията.
СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Идната седмица е изключително благоприятна за размисъл и пренасочване на усилия. Откриването на пречките, намиращи се между вас и успеха в бизнес сферата няма да представлява кой знае какъв проблем за вас и сега е идеалният момент за създаването на планове относно отстраняването им.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп, повечето от вас ще имат усещането, че изпускат някой детайл. Най-вероятно това е само една малка и незначителна песъчинка в момента, но не забравяйте че дори и една песъчинка е способна да създаде всепомитаща лавина.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) p> За представителите на знака Козирог пестенето на усилия и нерви няма да бъде излишно през идните седем дни. Отвсякъде ще изникват проблеми и въпроси, изискващи незабавно вниманието ви и избора на кои точно да обърнете внимание лежи във вашите ръце.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица Водолеите ще бъдат изправени пред съдбоносни избори, касаещи възможното им бъдеще на романтичния фронт. Тази ситуация се заформя от известно време и именно сега е момента да решите в каква посока да поемете.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват седмица, идеална отпускане. Отдайте се на заслужена почивка и оставете стреса и притесненията относно бизнеса на заден план.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.