Седмичен хороскоп от 15 септември до 21 септември 2014 г. – 2 част

0
149

Вашият седмичен хороскоп (от 15 септември до 21 септември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп общуването е особено важно през настоящата седмица. То ще бъде приятно, а може да ви даде и полезна информация. Звездите препоръчват да погледнете света по нов начин, като възродите стари идеи и отношения. Почивните дни по-добре прекарайте насаме с най-близките хора, те имат нужда от вашата подкрепа.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Сега е време да поемете инициативата и да споделите с точните хора свои творчески планове и идеи. Със сигурност през настоящата седмица ще се намерят желаещи да ви помогнат в тяхното изпълнение. Може да намерите общ език с всеки, само не се главозамайвайте от успеха. Отделете време за релакс, общуването с природата ще ви освежи и вдъхнови за нови постижения.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През тази седмица се пазете от леност и апатия. От вашите пропуски може да се възползва конкуренцията. Признайте се допуснатите грешки и ги коригирайте в движение, за да продължите напред. Опитайте се да откраднете малко време за себе, след преоценка на някои събития ще намерите отново верния път към успеха.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп звездите препоръчват през настоящата седмица да пазите в тайна своите планове и замисли, за да ги реализирате успешно в живота. Сега от помощници нямате нужда – вие прекрасно се справяте сами! Така никой няма да открадне вашите идеи. Не се тревожете за текущите проблеми и работата, а помислете за предстоящия уикенд. Едно пътешествие ще ви зареди със свежа енергия.ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Когато оказвате помощ на околните, всъщност помагате на себе си. Безкористната подкрепа за близките хора хора през настоящата седмица ще ви донесе удовлетворение и положителни емоции. Събраният опит ви имунизира срещу проблеми и външни влияния. Тези дни са благоприятни за търсене на предизвикателства в различни сфери на изява, нови запознанства и хоризонти. Докажете себе си!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица са нужни по-малко думи и повече дела. С някои хора е трудно да се намери общ език, а разговорите отнемат ценно време. Проявете дипломатичност, за да избегнете нежелана конфронтация. Упоритостта ще ви помогне да доведете всичко до благополучен завършек със сериозно финансово измерение. Насладете се на заслужен успех!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.