Новородено бебе изглежда като старица

1
558

Родителите на момиченцето се отказаха от него заради странния външен вид

Вероятно не сте допускали и в най-смелите си представи, че новородено бебе може да изглежда като истинска старица.

Вероятно тази случка ще ви се стори нереална и ще останете с усещането, че се запознавате със сюжет от филм. За съжаление обаче това е истина. Новородено бебе от женски пол, прилича на истинска старица заради множеството си бръчки.

Необичайното бебе вече е на един месец и все още полага огромни усилия, за да оцелее. Родителите на момиченцето са я изоставили малко, след като се е родила.
Виждайки необичайния вид на новороденото си бебе, 25-годишната родилка категорично отказала да се грижи за него и да го кърми, а бащата дори не дал името си на детето.

Родителите на момиченцето се отказаха от него заради странния външен вид
Родителите на момиченцето се отказаха от него заради странния външен вид

До преди няколко дни за бебето се грижел дядото, но поради специфичните потребности на новороденото, се наложило да потърси специализирана помощ и поради тази причина завел внучка си в Мумбай.
Специалистите в лечебното заведение установили, че момиченцето е родено в 7-я месец и тежало едва 800 гр. Що се отнася до необичайния й външен вид, той е в резултат на сериозни хромозомни аномалии.



За да даде шанс на внучка си да живее, 50-годишният дядо е пропътувал 138 километра. Той изкарва прехраната си като общ работник. Обяснява, че синът му и снаха му се отказали от бебето, тъй като се изплашили от необичайния му външен вид.
Очакванията им били всичко да е нормално, както 3-годишната им дъщеря Пайал.
При все, че бременната жена редовно ходила на консултации в местната болница, никой от специалистите не я е предупредил, че детето ще се роди с подобни проблеми.

Родителите на момиченцето се срамуват от него, но дядото е решен, че ще направи всичко възможно да приемат и второто си дете.
Болницата в Мумбай ще поеме цялото лечение на едномесечното бебе, което ще възлезе на стойност 5 хиляди британски лири, пише sanovnik.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.