Всяка зодия крие в себе си лоши страни: Научете кои са те (ЧАСТ 1)

0
550

Всяка зодия си има своите силни страни, но не бива да пренебрегваме и техните слабости, защото познаването на недостатъците позволява да се предпазим от тях

Всеки човек си има своите позитивни качества. Но е важна и една класация, която е структурирала слабите ни страни, според нашата зодия. Идеята да се опознаем нас самите, както и нашия партньор, е на онлайн портала Петел.

Ако сте зодия Овен, то вие сте работохолици. Отличавате се с изключителна активност, щедрост, амбициозност. При хората родени под този зодиакален знак обаче е характерна болезнената откровеност. Те са способни да ви кажат нещо по такъв начин, че да ви заболи и да го приемете „вътрешно”.

zodii
Научете недостатъците на първите 6 зодии

За хората зодия Телец най-характерни от слабостите са ревността и себичността. Телците държат да бъдат център на Вселената ви и Земята да се върти около тях. И не смейте да погледнете настрани, ще ви се стовари Адът на главата. Освен това Телците обожават материалните придобивки. Това е най-добрият начин да се извините или да потърсите най-краткия път към сърцето им.

Ако сте родени под знака на Близнаците, то вие сте изключително активни и сякаш имате нестихваща енергия за живот. Вие сте пътешественици, изследователи и авантюристи и горко на тези, които не могат да живеят на вашите обороти. Близнаците можете да побъркате партньора си с менящите си настроения, затова и съжителството с вас е истинско предизвикателство.



За родените от зодия Рак е известен фактът, че са най-любящите и най-семейно ориентираните хора в целия зодиак. Те са обичливи, обожават семейството си, домошари са. Но същевременно с това те са толкова изискващи и обсебващи, че могат да задушат хората край себе си, които не са приели предизвикателството да живеят с партньор от тази зодия. Хората Раци са изключително емоционални. Те могат да ви смаят с океана от чувства, които могат буквално да ви удавят, ако не сте готови да го приемете.

Ако сте представители на зодия Лъв, то вие сте силни, самостоятелни и царствени. Освен с тези хубави качества, то вие притежавате и някои досадни, та чак страшни черти в характера си. Най-кралският знак от зодиака кара партньорите си да живеят заради него. Лъвовете за изискващи, настояващи и търсещи отговорност. И ако си мислите, че това са положителни черти, си помислете как ще приемете да ви се търси сметка защо сте стъпили „накриво” преди много години.

Девите са перфекционисти. Те държат всичко да е изрядно и да отговаря на техните, строго разписани, правила. Не си и помисляйте да нарушавате техните разпоредби, защото тогава ще си изпатите жестоко. За Девите дисциплината е от важно значение за добрия живот, дори и да налага „гестаповски” режим.

За останалите 6 зодии можете да прочетете ТУК >>>.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.