Запознайте се с едно българско кристално дете (ВИДЕО)

9
978

Кристалните деца са бъдещето на света. У нас също са се родили немалко кристални деца, а с едно удивително кристално дете ще се запознаете сега

Дария е на 11 години.

Както разказа в началото на видеото нейната майка, когато навършила 4 годинки, Дария започнала да рисува светлинки около дърветата и другите предмети от своите рисунки.

Заинтригувани, нейните родители започнали да разпитват Дария защо прави тези светлинки, а тя отговорила, че това е енергията – аурата на дърветата, камъните, тревичките.

Майката на Дария започнала да се интересува повече за способностите на своята дъщеря и така разбрала, че момиченцето е кристално дете.



Всяко кристално дете пази спомена от своите предишни прераждания. То има познание по различни духовни въпроси.

Ако попадне в подходящо семейство, което го насърчава да запази своята самобитност, всяко кристално дете може да даде на света огромна любов и друга мъдрост.

Често, за съжаление, родителите са притеснени от случващото се с техните деца.

daria
Дария е кристално дете, което притежава огромна мъдрост

В училище и в живота не е лесно за едно кристално дете да попадне в матрицата, в която ние сме вкарани.

Затова нерядко тези деца не могат спокойно да се  адаптират към нашия живот, проблеми и разбирания, защото те са коренно различни от ценностната система и морала на всяко кристално дете.

Изгледайте видеото, което е изключително интересно.

След 36-та минута Дария разказва как децата избират своите родители от Отвъдното.

Съветите на Дария:

Да се откъснем от привързаностите към скъпите и луксозни вещи.

Да нямаме страхове, които идват от мозъка.

Да се научим на безусловна любов към хората.

 

сподели бутон

loading...

9 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте
    гледах с голям интерес и разбрах ,че не съм луд,както някои ме мислят. Искам и как да се свържа с Вас.
    Благодаря
    С уважение: Богдан Велчев

  2. Може да е кристално дете, но му вземат детството с тези изяви. Много такива деца имат проблеми като пораснат, защото не са ги оставили да си изживеят най невинните години.

    • С Дария не постъпват така! Тя има детството си, но то е различно от това на другите деца със своята зрялост и отговорност, която даже някои възрастни (да не кажа всички) нямаме. Тя не е заставена да прави каквото и да е, ако сама не го желае.

  3. Bravo che takiva raboti pochvat da se gledat izlychvat i tn….
    Nadqvam se nqkoi den shte moje da si pogovorim s Dariq i neinite roditeli… zashtoto i te sa mnogo za pochit che ne sa q smetnali za luda i da q smachkat psihicheski ami sa i obyrnali tolkova specqlno vnimanie i q PODKREPQT napylno… BRAVO!!!

  4. Абе хора,какви са тези глупости,които говори майката,да остави Дария да говори!!!Тя иска да се изяви тя да се покаже,абе остави детето бе!Бойко Борисов работел със силите на светлината,какви са тези тъпотии???И това като страдаме и се изкачваме на по-високи нива,какво правим на тези високи нива, и каква ни е ползата от тях,струват ли си те и мизерията и трудностите,които преживяваме заради тези нива???А тази майка,тя е супер негативна,нагла и не дава думата на никой,никой не иска да я слуша,но тя си говори ли говори,и говори уж добри думи със заучени фрази,с които е пълен Интернет!Не може едни родители така да вземат детството на детето си-това е търгащина!!!

  5. Да майката говори малко в повече но не е там въпроса.
    Дария е изумително дете и ако си отворите очите ще видите че тези деца ги има по целия свят.. и трябва да се вслушаме в тях

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.