Българските суперхрани гарантират здраве и дълголетие

0
414

Оказа се, чие българите не оценяваме достатъчно природните богатства, които са ни дадени. Едно от тях са нашите суперхрани

hrani-joro
В България има изключителни суперхрани

Говорим през последните години за здравословно хранене, за природосъобразен начин на живот, за все по-близки контакти с природата.

По този повод известният вече млад писател Георги Жеков написа една изключително любопитна книга, която нарече Българските суперхрани.

Книгата вече е на българския пазар, след като беше представена официално в книжарница “Greenwich” в столицата  – можете да я закупите от книжарниците, чрез интернет или да я вземете в библиотеката, както и да си извадите на ксерокс интересните и важни за вас страници.

Преди да получи тези велики духовни прозрения и да напише цели 4 книги не само за суперхраните, младият Георги Жеков емигрирал в САЩ като много млади българи. Живял в Лас Вегас.Там водил характерния начин на живот – забавления, хамбургери и други.

След като претърпява страшна катастрофа, Жоро се възстановява много бързо, за огромна изненада на лекуващите лекари.

Имал е счупен череп и парче от костта била изкъртена. Днес по лицето на Жоро няма и следа от онази драма.

Но докато бил в кома за 1 час, неговият дух отишъл в Отвъдното. Там получил редица прозрения, които оказват влияние върху последващия му начин на живот.

Георги Жеков напуска Америка и се прибира в България.

hrani-joro
Това е книгата за суперхрани
hrani-joro
Книгата е на Георги Жеков

Започва да се занимава с йога, пише книги, провежда срещи с много българи и им предава от мъдростта, която научил през годините след трудното изпитание.

Една от причините днес Жоро да бъде толкова здрав и енергичен е храната, която приема.

Българите не си даваме сметка, че у нас растат всички суперхрани, които са важни за човешкото здраве.

В книгата Българските суперхрани, авторът Георги Жеков е отделил внимание и на 21 зеленолистни зеленчуци, подправки и билки, някои от които ние познаваме и използваме от време на време, а за други въобще не предполагаме, че са толкова полезни.

Добрата новина е, че почвата в България все още е добра – не е чак толкова замърсена от отровни торове и други вредни за здравето примеси.

hrani-joro
На страниците ще откриете изключително полезна и непозната информация

Храната, която расте в градините и по полето е качествена, вкусна и полезна, затова трябва да я консумираме осъзнато.

Нека всичките суперхрани, които Жоро препоръчва, да станат част от вашето ежедневно меню, за да бъдете здрави, жизнени, енергични и позитивни.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.