В древен папирус се говори за извънземни?

0
328

Древен египетски папирус може би доказва, че преди хилядолетия хората са общували с извънземни

Става въпрос за известния папирус Тули, който е открит в антиквариат в Кайро през 1933 година от тогавашния директор на египетския отдел във Ватиканския музей Алберто Тули. Тъй като се продава на извънредно висока цена, Тули само копира съдържанието на документа, а две десетилетия след това италианският египтолог Борис Барати успява да се сдобие с оригинала.

От текста на папируса, който е непълен, се разбира, че при управлението на фараон Тутмос III през XV в. пр.н.е. се появява голям метален диск, последван няколко дни по-късно от цяла флотилия от подобни летателни апарати. Появяването им е съпътствано от особена миризма и странни „валежи“ от риби и други животни, но не се разбира дали е бил осъществен директен контакт между небесните посетители и фараона и подчинените му. Заслужава да се спомене, че именно в този период в Древен Египет се извършват сериозни постижения, което може би се дължи и на намесата на извънземни посетители.

Към момента точното местонахождение на папируса Тули, в който според мнозина се говори за извънземни същества, не е ясна.

извънземни
Древен папирус доказва, че има извънземни?
loading...


ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.