Ето как се гневят различните зодии (II част)

0
311

Гневът на Везните ще надхвърли и най-смелите ви очаквания

Добре е да знаете как се проявява гневът на различните зодии, особено ако работата ви е свързана със спорове.

Ето как проявяват гнева си всички зодии:

Везни
Везните сякаш успяват да запазят гнева си в тайна и да останат мили и дипломатични. Много ще ви е трудно да разберете, че сте ги разгневили. Когато чашата на търпението им обаче прелее, гневът им надхвърля и най-смелите очаквания.
Лицето им променя вида си, а от ушите им сякаш всеки момент ще излезе пара.

Скорпион
Скорпионите следват максимата да не вярват в прошката. В повечето време успяват да останат над гнева си, но когато търпението им се изчерпа, най-добре е да сте далеч от тях. Тази зодия търси отмъщение и не се спира пред нищо, докато не го получи.
Това, че са ви ядосани, можете да го разберете дори и само по погледа.



Стрелец
Когато Стрелците се ядосат, те просто не си поплюват. Често правят хапливи забележки, но това далеч не означава, че са ядосани. Когато ги разгневите, те просто ще ви обърнат гръб и ще си тръгнат, без обяснения. Не забравяйте, че най-ценното за тях е свободата им.

Козирог
Те притежават способността да маскират гнева си зад купища работа. Не обичат да делят приятелите си, но щом разберат, че не са на първо място в списъка ви, няма да останете ненаказани. Сцените на гняв, които представителите на Козирог могат да предизвикат, ще ви шокират, дори и да сте си мислели, че ги познавате добре.

Водолей
Ако разгневите Водолей, той просто ще спре да ви обръща внимание. Те са настроени да търсят положителното във всяка една ситуация и ще са ви необходими много усилия, за да изчерпате търпението им.
Не са от тези, които обичат да изразяват емоциите си, но когато ги вбесите, те просто ще ви се развикат и ще си тръгнат.

Риби
Те са много чувствителни и никак няма да ви е трудно да ги разгневите. Избухват лесно, но преди да го направят ще положат неимоверни усилия да решат проблема по мирен път.
Те рядко биха наранили отсрещния, тъй като много добре знаят какво е усещането. Те по-скоро ще се оттеглят настрани, за да изстрадат гнева си и ще се върнат отново при вас, когато им се размине, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.