Тайнствените извънземни идват от бъдещето?

0
377

Според една от най-любопитните хипотези, свързани с тайнствените извънземни, те всъщност са хора от бъдещето, връщащи се назад в миналото

Предполага се, че считаните за извънземни наши далечни потомци предприемат подобни екзотични пътувания в миналото, използвайки все още непознати за нас технологии за времеви пътувания през т.нар. червееви дупки. Възможно е мотивите им за това да са чисто изследователски или пък да става въпрос за своеобразни туристически пътешествия в отминали епохи.

В подкрепа на тази любопитна хипотеза се посочва една от най-характерните особености на наблюдаваните от векове НЛО – тяхната потайност и нежеланието им да осъществяват контакт със земните жители. Не е изключено причината за това поведение да се крие в опасността от възможно вмешателство от тяхна страна, което би могло да се отрази на собственото им време.

Другият аргумент е свързан с характерната външност на тези мними извънземни, чието описание е много идентично в разказите на многобройните очевидци, твърдящи, че са се срещали с тях отблизо. Именно така според някои уфолози ще изглежда след огромен период от време бъдещият човек, претърпял сериозна еволюция.

извънземни
Тайнствените извънземни идват от бъдещето?



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.