Какво издават родилните белези?

0
336

Петното на Карън Кубико изчезнало, след видение, което разкрило истината

Ако сте си задавали въпроса какво издават родилните белези, то сега ще научите отговора.

Идеята за прераждането е залегнала в много религии и култури по света. Последователите на окултизма са категорични, че душата се преражда, когато научи уроците от предишния живот. Колкото и мистично да ви се струва това твърдение, съществуват и научни доказателства за това.

Професорът по психиатрия Иън Стивънсън е посветил близо четири десетилетия от живота си на прераждането. В кариерата си той се е срещнал с повече от три хиляди деца, които твърдят, че имат ясни спомени от предишни животи.
Голяма част от тях са били носители на родилните белези, които според тях били в резултат на предишния им живот.

Петното на Карън Кубико изчезнало, след видение, което разкрило истината
Петното на Карън Кубико изчезнало, след видение, което разкрило истината

Момче от Индия се родило без пръсти на едната си ръка твърди, че ги е изгубило при тежък инцидент в предишния си живот. То има ясен спомен как е заклещило ръката си в месомелачка и се е наложило пръстите му да бъдат ампутирани.



Момче от Турция, което има вродена малформация на дясното ухо твърди, че тя е в резултат на изстрелян куршум, който е причинил смъртта му при предишен живот.
Почти същата е и историята на Маха Рама от Индия, който твърди, че родилните белези по гърдите му са от това, че в предишния си живот е бил застрелян с пушка.

Карън Кубико, която е с родилно петно на врата си разказва, че преди четири години получила видение, което й припомнило за предишния й живот, когато била уцелена от заблуден куршум.
Странното в случая е, че петното започнало да избледнява малко, след като си спомнила за инцидента, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.