Младо семейство се спаси от невидимо присъствие в дома си

0
252

В дома на младо английско семейство се появи мистериозно присъствие, което впоследствие беше прогонено чрез намесата на свещеник

Става въпрос за Хейли Кийтинг, малкия й син Оскар и нейния приятел Майкъл Робъртс, живеещи в град Уорингтън, Северозападна Англия. Нормалното ежедневие на младото семейство неочаквано е обърнато с краката нагоре, след като в дома му се появява някаква тайнствена сила.

Всичко започва с необяснимото включване на телевизора през една нощ, чийто увеличен на максимална степен звук разбужда всички в къщата. Малко по-късно малкият Оскар започва ужасено да пищи от детската стая, но не успява да обясни точната причина за безпокойството си.

На другия ден прибралата се след работа Хейли заварва жилището в пълен безпорядък, при положение че през целия ден там не е имало никого. Нещата излизат извън контрол, след като шокираната домакиня чува една вечер как момченцето й разговаря оживено с някого в банята, а по-късно то обяснява, че заедно с него във ваната се е намирало и непознато чернокосо момче.

Това е достатъчно, за да накара ужасеното семейство да се обърне за помощ към отец Кънингам, който успява да помогне, извършвайки в дома екзорсистки ритуал, благодарение на който тайнствената сила е прогонена.



семейство
Младото семейство успява да прогони натрапника

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.