MDMA изпрати 20-годишна студентка в Отвъдното

0
241

Лекарите установили при аутопсията, че 20-годишната студентка е получила сърдечен удар и затова е починала, но причината е съвсем различна

Бащата на 20-годишната студентка намерил в нейната стая чанта, в която имало MDMA.

Преди време тя загатнала на своя баща, че взема някакви стимуланти от преди 2 години, но той не обърнал особено внимание, защото имал доверие на своята дъщеря и вярвал, че тя е умна и разумна.

И така в продължение на 2 години екстази  MDMA – 3,4-метилен-диокси-мета-амфетамин увредило сърцето на младата студентка.

студентка
Само на 20 си отиде тази красива студентка. А можеше да има блестящо бъдеще

При едно нормално забавление в нощен клуб, заедно с нейния приятел, припаднала и започнала да конвулсира, докато предала Богу дух.



Проблемът с дрогата е световен.

За съжаление България е една от страните, в които дилърите също обикалят около училищата и в заведенията, за да зарибяват младежите.

Усилията на родителите, на полицията, на училището, на здравните институции остават не рядко без резултат, защото и самите деца крият, че вземат дрога или пушат редовно трева, докато накрая станат зависими.

Те не могат да осъзнаят, че не са полезни на себе си и на своите семейства, а само пълнят джобовете на дилърите със средства.

Зарибяването може да е трудно, но един път поддали се на този страшен порок, децата се пристрастяват, а след това последиците са жестоки.

Не е само тази студентка, която беше красива и напусна живота на 20 години. Хиляди са в нейното положение.

Вярно е, че много хора имат сериозни проблеми, вярно е, че конкуренцията в живота е жестока и вече не е лесно да се живее, но това не е оправдание да се взема дрога.

Още повече, че младите вземат, за да не се чувстват изолирани от своите приятели или за да се правят на пораснали.

Колкото и да е трудна борбата с дрогата, тя не трябва да спира, защото няма друг начин да опазим българските деца!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.