Нова опасност за Земята?

0
235

Самозван пророк предизвика паника с прогнозата си

Според публикация на страниците на Дейли Телеграф, над Земята е надвиснала нова сериозна опасност.

Материалът, в който се посочва, че според пророк, Краят на света ще настъпи в края на септември, предизвика нова паника сред обществото.
Според пророчеството, Земята ще бъде унищожена след няколко седмици от огромен астероид с приблизителни размери около 4 километра.

Теоретици на конспирацията твърдят, че Земята ще загине в резултат на тежкия сблъсък, който според прогнозите им ще се случи в дните между 21 и 28 септември.
Тези твърдения са плод на самозвания пуерторикански пророк Ефраин Родригес, който до такава степен повярвал на прогнозата си, че дори предупредил НАСА за наближаващата опасност.

Самозван пророк предизвика паника с прогнозата си
Самозван пророк предизвика паника с прогнозата си

Родригес твърди, че е получил видение за навлизането на астероида във въздушното пространство над град Аресибо.
Според прогнозата, въпросният астероид, който ще уцели смъртоносно Земята ще падне в Карибско море между курорта Маягуес /в западната част на Пуерто Рико/ и остров Мона.
Според прогнозата на самозванеца, явлението ще предизвика мощен трус с магнитуд 12, който ще разруши цялата планета.



Поради факта, че предсказанието на самозванеца предизвикало паника сред много хора, от НАСА направиха изявление, с което изясниха нещата.
Специалистите категорично отхвърлят твърденията на самозвания пророк и подчертават, че нито едно небесно тяло не се движи по траектория, която да поставя под опасност Земята, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.